You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
IBS КОРПОРАТИВЕН ПРОФИЛ
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
 ПАРТНЬОРИ 
 ЕКИП 

Партньори

IBS Bulgaria е бизнес партньор на IBM за софтуерни и хардуерни решения. IBM е водещa компания в разработката и създаването на върхови информационни технологии, включващи компютърни системи, софтуер, мрежови системи, дискови масиви, микроелектроника. IBS Bulgaria е IBM Premier Business партньор, On Demand Business Accredited - Business Partner, Authorized Independent Training Provider for IBM Software и оторизиран сервизен парньор.

Lenovo е технологичен гигант, създаден от китайската компания Lenovo Group и IBM Personal Computing Division, отличаващ се от другите с иновациите, които предлага. Продуктите с марката Lenovo са уникални, притежаващи опита на големите, съчетан с поглед към бъдещето.
IBS Bulgaria e Lenovo Premium Business Partner и оторизиран сервизен партньор.

IBS Bulgaria е бизнес партньор на Cisco Systems - световния лидер в областта на мрежовите решения за Интернет.

Cisco Systems произвежда продукти с най-високо качество в една цялостна архитектура, като покрива всички ключови пазари и технологии. Cisco предоставя мрежови решения, които свързват хора, компютърни устройства и компютърни мрежи и позволяват достъп до или пренос на информация независимо от разликата във времето, мястото или вида на компютърните системи.

IBS Bulgaria е партньор на Oracle Corporation. Създаденa в Редууд, Калифорния, Oracle Corporation е най-голямата софтуерна компания, чийто основен бизнес са продуктите за работа с база данни. Oracle са се насочили към работни станции от висок клас и миникомпютри, както сървър платформи, които да стартират продуктите за работа с база данни. Базите данни на Oracle са първите, които спомагат създаването на SQL езика, който по-късно се превръща в индустриален стандарт.

LANDesk проектира и създава изключителни решения за реални бизнес проблеми. LANDesk работи в тясно сътрудничество с всички водещи технологични лидери и институции за индустриални стандарти вече повече от 20 години, за да разработи най-обширното портофолио от решения за системна интеграция, сигурност, управление на процесите, ИТ услугите и ИТ инфраструктурата.
IBS Bulgaria е LANDesk Expert Solution Provider

Компанията AdHoc е основана през 1998 в Чехия и оттогава специализира в осигуряването на висококачествени услуги по разработка на Lotus продукти и интегрирането на Lotus технологиите с други платформи и продукти. Целта на AdHoc е да осигури на клиентите си цялата продуктова гама на Lotus продуктите, което съществено ще подобри работния процес на клиента и ще покрие нуждите му.
IBS Bulgaria е Business Partner

RedHat е световен лидер в Linux и Open Source технологиите.
IBS Bulgaria е RedHat Ready Business Partner

Създадена през 1975, Microsoft е световен лидер при софтуерните продукти, услугите и решенията, които помагат на хората и бизнес организациите да се реализират в техния пълен потенциал. Операционната система Microsoft Windows и Microsoft Office са най-известните продукти на компанията, като са продадени милиони лицензи по целия свят.
IBS Bulgaria e Microsoft Registered Partner.
Актуално
WAS for Developers
Най-доброто приложение за разработка на SOA уеб решения.
IBM Lotus Symphony
"Be Free. Work Smart." - Текстообработка, електронни таблици и презентации от IBM. БЕЗПЛАТНО!
Lotus Notes and Domino 8.5.1
Какво ново в 8.5.1 Lotus Notes and Domino?
Стартират онлайн продажбите на автобусни билети
Системата е най - новата разработка на IBS Bulgaria
Актуални предложения
Най-доброто от IBS и Lenovo
SENSE FUTURE - INNOVATE NOW