You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
 ПАРТНЬОРИ 
 ЕКИП 
IBS Bulgaria

Sense Future - Innovate Now

Ай Би Ес (IBS) е водеща българска компания приела предизвикателството чрез иновативност и прогресивни технологии да доставя решения променящи живота и бизнеса. Съчетаваме услуги в областта на информационните технологии с високо квалифицирани умения и професионализъм, които подпомагат развитието на организациите с оглед постигане на по-висока ефективност, по-добро ниво на обслужване на клиентите и партньорите и по-добра продуктивност.

За да осигурим най-доброто за своите клиенти ние си партнираме с лидерите. IBS е Premier бизнес партньор на IBM и Lenovo, оторизиран сервиз за IBM и Lenovo продукти, оторизиран център за обучение за IBM софтуер и RedHat, партньор на CISCO и ORACLE.

Софтуер – Ние проектираме, изграждаме и поддържаме интегрирани решения, използвайки най-добрите средства за разработка от IBM. Водени от постоянен стремеж за максимално качество създаваме удобни и ефективни системи за оптимизация на работата. Специализирани сме в портали и системи за управление на взаимоотношенията с клиенти (CRM). Базираме се на отворените стандарти и на J2EE платформата и инвестираме в експертни знания в Lotus технологиите.Инфраструктура – Притежаваме завиден опит в IBM и Lenovo персонални компютри, сървъри, системи за съхранение на данни, информационни терминали и решения за магазини. Извършваме консултации, доставка и поддръжка на целия набор от техника на IBM - от работни станции до оборудване за изчислителни центрове. Нашите услуги и доказаните технологии от IBM ще ви помогнат да извлечете максимална полза от Вашите инвестиции.
Консултации – Консултираме клиентите си в създаването и изпълнението на техните ИТ стратегии, стъпвайки на нашите задълбочени познания, аналитични умения и разбиране на бизнес процесите. Работейки с организации от различни индустрии, ние натрупахме опит, който ни дава възможност да разпознаваме и дефинираме коректно предизвикателствата, да подобряваме управлението и контрола, да идентифицираме и намаляваме риска и да повишаваме непрекъснато качеството на предлаганите услуги.Обучение – IBS е сертифициран център за обучение върху софтуерните технологии на IBM (Authorized independent training provider for IBM Software), както и сертифициран оторизиран център за обучение по RedHat. Нашите специалисти могат да оценят нуждите Ви и да планират, организират и проведат адекватно обучение на място или в специализираните ни центрове. Така Вие ще получите максимални познания и умения в областта на IBM базираните решения и RedHat.

Какво ни отличава? - IBS е екип от отлични специалисти, които ще Ви предоставят най-добрите софтуерни и хардуерни услуги и продукти и ще превърнат технологичните системи в ефективни решения, разработени, за да ускорят развитието на Вашия бизнес.

Нашият приоритет е да разберем как работи Вашият бизнес. Ние се стремим да опознаем хората, корпоративната култура, основните елементи и визията на Вашата компания. Заедно с Вас, ние искаме да открием точните технологичните средства, за да модернизираме Вашите бизнес процеси, повишим продуктивността и допринесем за постигането на по-ефективна оперативна дейност. Ние искаме да научим нашите клиенти как да прилагат – не какво да купуват! Работим усилено, за да осигурим решения, които ще Ви помогнат да управлявате по-добре приходите и ресурсите си, да бъдете по-гъвкави, по-конкурентни, да бъдете – първи!

SENSE FUTURE - INNOVATE NOW