You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
Нови продукти от Lenovo - настолният C100 и нетбук S10-3s
Lenovo представи два нови продукта, ориентирани към крайните потребители. Новата настолна система All-in-one C200 с опционална NVIDIA ION графика и преносимият компютър IdeaPad S10-3s, със своя тънък профил и нови цветови решения, предлагат на потребителите характеристики, осигуряващи широка гама забавления.

Lenovo C200 – нова визия на домашните компютри

С дисплей 18.5 инча HD 16:9, NVIDIA® ION™ 256MB графичен процесор за поддръжка на high definition видео и опционален single-touch тъчскрийн панел, C200 е един атрактивен и забавен домашен компютър с компактен дизайн. Тази All-in-one система ще се предлага с процесори Intel® Atom™ Dual Core D510, DVD записващо устройство и е идеалното допълнение към всяка една стая в дома. За по-добра комуникация C200 има вградени говорители и Lenovo High-Sense Webcam с по-широка леща и висока чувствителност, за да осигури по-чисти и контрастни образи дори и в слабо осветена среда.

IdeaPad S10-3s – стилният интернет приятел

Със своя тънък 16мм профил и ниско тегло, Lenovo IdeaPad S10-3s е перфектният ноутбук за потребители, които са винаги в движение. Този шикозен интернет приятел е с Intel® Atom N470 или N450 процесор и ще се предлага в черен и бял цвят, а за потребителите с ярко изразена индивидуалност е предназначен специалният дизайн на капака с мотиви на цветя. S10-3s е с комфортна клавиатура с почти пълен размер, за да улесни максимално писането. Малкото бижу е с инсталиран Quick Start, с който може да се стартират интернет приложения и мултимедийни файлове, без да е необходимо да се зарежда операционната система. За сигурността на данните, записани на диска се грижи Active Protection System – технология, която се вгражда предимно в скъпите модели ThinkPad. Софтуерът за разпознаване на лице VeriFace предпазва информацията от неоторизиран достъп.

Повече информация можете да прочетете тук.

Първия Български Бутон за споделяне

Актуално
Стартират онлайн продажбите на автобусни билети
Системата е най - новата разработка на IBS Bulgaria
Lotus Notes and Domino 8.5.1
Какво ново в 8.5.1 Lotus Notes and Domino?
IBM Lotus Symphony
"Be Free. Work Smart." - Текстообработка, електронни таблици и презентации от IBM. БЕЗПЛАТНО!
Lotus Sametime 8.5!
Нов потребителски интерфейс и още повече нови възможности
Актуални предложения
Най-доброто от IBS и Lenovo
SENSE FUTURE - INNOVATE NOW