You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
Lotusphere Comes to You 2010 - Комуникации и съвместна работа без границиКомуникации и съвместна работа без граници беше мотото на тазгодишната конференция Lotusphere Comes to You 2010, която се проведе на 25 март в Рейнбоу плаза.
Събитието се организира за четвърта поредна година от Ай Би Ес България – водещ бизнес партньор на IBM за региона. Lotusphere Comes to You 2010 локално продължение на най-престижната конференция в областта на решенията за комуникации и съвместна работа – Lotusphere, провеждана ежегодно от IBM в Орландо, Флорида.

За първа година, подобно на официалната конференция Lotusphere, в откриващата сесия на конференцията беше включен ексклузивен панел със специален гост – известна личност. Гост - лекторът на Lotusphere Comes to You 2010 беше известният актьор Димитър Рачков.

Оскар Лауфер представи визията и стратегията на IBM за развитие на една по-умна планета, в която хората си сътрудничат по-ефективно и заедно постигат по-високи резултати. Сред акцентите на събитието бяха последните новости в портфолиото от продукти на Lotus Software и икономиката на съвместната работа (Collaboration Economics). Бяха показани алтернативите при избор на цялостна корпоративна платформа за съвместна работа и съкращаването на разходи за лицензи и поддръжка и как компаниите могат да постигнат по-висока възвръщаемост на инвестциите.

На конференцията бяха представени предимствата на Lotus Notes като мощен инструмент за персонална и организационна продуктивност и ефективност. Бе демонстрирано как с помощта на Lotus Software компаниите могат да се възползват от силата на общностите и социалните мрежи, за да преминат на по-високо ниво на комуникации и съвместна работа и да постигнат реални бизнес ползи.

За първи път у нас беше демонстрирана интеграцията между принтерите Xerox и Lotus Foundations - цялостно решение за управление на потребителите, електронна поща, календари и задачи, както и за създаване, споделяне и управление на файлове и документи с включена защита на данните. Чрез Lotus Foundations и решенията на Xerox малките и средни фирми могат да си осигурят напълно функциониращ офис за по-малко от час.

Участниците в Lotusphere Comes To You 2010 се запознаха и с едно от най-добрите решения за документооборот и управление на процеси , представено от Свен Ханесон, Вицепризидент на GoPrо – водещ доставчик на решения и услуги за публичните администрации в цяла Европа. г-н Ханесон демонстрира GoPro Case Management Solution за IBM Lotus Notes и Websphere Portal, решение, което дава пълната функционалност за управление на документи, контрагенти, кореспонденция и информация, възможности за автоматизация на процесите и изграждане на портал за самообслужване (Self Service Portal) като център за електронни услуги за гражданите.


Материалите от Lotuspherе Comes To You 2010 София
Откриването на нови начини за подобряване съвместната работа и комуникация с цел повишаване продуктивността е важен момент при взимането на по-добри, по-бързи и информирани решения.

Lotus Knows the power of online community
Lotus Community Portal е първото Lotus Software общество, което обединява хората, които искат да постигнат по-добри бизнес резултати посредством решенията за съвместна работа.
Ето защо ние ще продължаваме да допинасяме за развитието на LoCoPo с нови идеи, решения и полезна информация.

Lotus knows every picture tells a story
За всички, които искат да се доближат още веднъж до атмосферата на Lotusphere Comes to You 2010, споделяме най-вълнуващите моменти.

Първия Български Бутон за споделяне

SENSE FUTURE - INNOVATE NOW