You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
КАРИЕРА В IBS
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
 РАБОТА В IBS 
 ОТВОРЕНИ ПОЗИЦИИ 
 КАК ИЗБИРАМЕ? 

Работа в IBS

Какво е да работиш в IBS? Нека ви разкажем с няколко думи.

Винаги сме отворени към новото и неизвестното. Затова и проектите, с които IBS се ангажира представляват предизвикателство за всеки буден ум. Компанията е сред лидерите в областта на IT технологиите. Това предоставя на екипа уникалната възможност да работи с технологии от "първа ръка" с най-доброто компютърно оборудване. Ние, също така, инвестираме в непрекъснато обучение и развитие, като осигуряваме пътека за професионално изграждане на всеки наш служител.


Постарали сме се да изградим атмосфера на непринудени отношения, където всеки служител има значение. Ние не си губим времето – когато работим – работим. Но винаги оставяме и място за забавления. Също така, вярваме, че всеки един детайл е важен и затова офисите на компанията са оборудвани с цел максимално удобство и уют.


Не на последно място - IBS полага постоянни усилия членовете на екипа да бъдат мотивирани и продуктивни. За всеки член на екипа ни е предвиден широк пакет от социални придобивки, осигуряващи му достойно място в обществото.

SENSE FUTURE - INNOVATE NOW