You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
Lenovo представи новите ThinkCentre M90 и M90p
Lenovo представи своите последни високо производителни десктоп компютри за големия бизнес, ThinkCentre M90 и M90p. Новите модели са създадени да посрещнат комплексните потребности на съвременния глобален бизнес чрез гъвкавост, повишена защита и улеснено управление. ThinkCentre M90 и M90p са първите десктопи на Lenovo с новите процесори Intel® Core™ vPro™, които предоставят по-голяма мощност за лесно справяне с множество задачи едновременно, дори когато работят с натоварващи приложения.

По-висока мощност и надеждност

Десктопите ThinkCentre M90 и M90p включват Intel® Core™ i5 и i7 процесори с Intel® Turbo Boost и Intel® Hyper-Threading технологии за над 81% по-висока производителност, в сравнение с предходните ThinkCentre модели. Тази висока производителност помага на заетите потребители да улесни изпълнението на много задачи едновременно, като въвеждане на данни, обработка на плащания и др.

Водещ екологичен дизайн

Потвърждавайки ангажиментите на Lenovo за създаване на екологични компютърни продукти, ThinkCentre M90 и M90p включват много по-голям процент компоненти, изработени от рециклирани материали, в сравнение с други компютри от същия клас. Десктопите са преминали тестовете на GREENGUARD Environmental Institute, който разпознава над 2000 потенциални замърсители на околната среда. M90 и M90p са енергийно ефективни и сертифицирани с Energy Star 5.0. Инструментите за управление на захранването като Lenovo Power Manager, включени в новите модели могат да помогнат на потребителите да спестят до $43 на година от сметките за електричество за един компютър. За компании, които работят с над 10 000 компютъра тези икономии биха облекчили значително техния бюджет.

Повече информация можете да прочетете тук.

Първия Български Бутон за споделяне

Актуално
WAS for Developers
Най-доброто приложение за разработка на SOA уеб решения.
Стартират онлайн продажбите на автобусни билети
Системата е най - новата разработка на IBS Bulgaria
Lotus Notes and Domino 8.5.1
Какво ново в 8.5.1 Lotus Notes and Domino?
Актуални предложения
Най-доброто от IBS и Lenovo
IBM Lotus Symphony
"Be Free. Work Smart." - Текстообработка, електронни таблици и презентации от IBM. БЕЗПЛАТНО!
SENSE FUTURE - INNOVATE NOW