You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
Над 200 клиента преминават от Sun и HP към IBM системи
IBM анонсира, че повече от 200 клиента са преместили критичните си бизнес натоварвания от Sun и HP към IBM системи и сториджи през четвъртото тримесечие на 2009г. IBM представи и нов софтуер, който помага на клиентите да ускорят и автоматизират миграционните си процеси.

Откакто IBM стартира своята програма за миграция Migration Factory преди четири години, за да помогне на клиентите да преминат към IBM системи и сториджи , близо 2200 компании са се възползвали от възможността и са заменили своите Sun и HP системи. През 2009г. над 800 клиента са мигрирали към IBM Power Systems, System x® и System z® сървъри и сторидж решения, включително 550 от Sun и 250 от HP.

Базирайки се на стотици миграции от конкурентни системи към IBM, специалистите създадоха нови софтуерни инструменти, които автоматизират много от процесите, извършвани ръчно, за да помогнат за ускоряването на миграцията от Sun системи. Този софтуер автоматично открива и идентифицира Sun активите, обезпечава новата IBM среда и опростява работния преход, оптимизиран чрез софтуер, хардуер и процесите, свързани с него.

Софтуерът може да ускори миграцията от Sun Solaris към Linux or AIX® и IBM UNIX® операционни системи, както и приложенията към IBM системи. Ориентираната към натоварването методология може да съкрати стъпките по обезпечаването от седмици до няколко дни при някои клиенти.

Клиентите се обръщат към IBM за рискови миграции при преминаване от Sun и HP платформи и заради дългосрочните инвестиции на IBM в интегрирани системи, водещи в отрасъла хардуер и системен софтуер, стабилни и иновативни продукти, както и издръжливостта на системите при екстремни натоварвания като бизнес анализите.

Повече информация можете да прочетете тук.

Първия Български Бутон за споделяне

Актуално
WAS for Developers
Най-доброто приложение за разработка на SOA уеб решения.
Стартират онлайн продажбите на автобусни билети
Системата е най - новата разработка на IBS Bulgaria
Lotus Notes and Domino 8.5.1
Какво ново в 8.5.1 Lotus Notes and Domino?
LOTUSPHERE COMES TO YOU 2010
Комуникации и съвместна работа без граници
Lotus Sametime 8.5!
Нов потребителски интерфейс и още повече нови възможности
SENSE FUTURE - INNOVATE NOW