You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
ThinkCentre A63 - новият десктоп компютър от Lenovo
Lenovo анонсира ThinkCentre A63 десктоп компютър, който е ориентиран предимно към клиентите от малкия и среден бизнес. Новата система комбинира високопродуктивни характеристики като Lenovo Enhanced Experience for Windows 7 за по-бързо стартиране и възможности за избор на последните AMD Sempron™, AMD Athlon™ II и AMD Phenom™ II процесори на атрактивни цени, започващи от 329$.

Функционалните ThinkCentre A63 помагат на клиентите от средния и малък бизнес да бъдат по-продуктивни, защитени и с добра връзка, без да се изискват големи инвестиции в информационни технологии или техническо ноу-хау.

  • Висока производителност – А63 дава възможност за избор от последните 45nm AMD процесори, за да се улесни едновременното изпълнение на множество задачи и са с висока енергийна ефективност. Direct X10 интегрираните графични карти поддържат висок клас 3D приложения, необходими на бизнеса в браншове като машиностроене, графичен дизайн и филмови продукции.
  • Повишена продуктивност – идеални за анализатори на финансовия пазар и начинаещи инженери, А63 поддържа два независими дисплея, за разширяване на работната площ, до 500 GB твърди дискове и 1333 MHz DDR3 оперативна памет. Осемте USB порта правят системата достатъчно гъвкава и улесняват достъпа и съхранението на документи или мултимедийни файлове.
  • Инструменти за комуникация – опционалната уеб камера с висока резолюция и инсталираните Skype приложения улесняват VoIP комуникацията. VoIP конференциите могат да спомогнат за спестяване на време и разходи за командировки, като позволява на потребителите, особено тези от малкия бизнес, да участват в делови срещи без да напускат офиса си.
  • Инструменти за повишена защита – Използвайки инструмента Lenovo Hard Disk Drive Retention tool като част от гаранционните услуги, потребителите могат да задържат своя твърд диск след излизането на компютъра от употреба, за да са сигурни, че поверителността на данните е запазена. Потребителите с домашен офис или тези без бизнес сървър могат да закупят Lenovo Online Backup service за защитено, криптирано външно съхранение на техните данни.
  • Екологични и лесни за използване технологии - ThinkCentre A63 е GREENGUARD сертифициран, което означава, че е тестван за над 2000 различни химически емисии. А63 е с опростен дизайн с лесен за достигане бутон за включване в горната част и дръжка за лесно транспортиране.

Lenovo оптимизира ThinkCentre A63 за по-добра работа и спестява време на потребителите при стартиране и изключване на системата. Компютрите от серията Lenovo Think с Enhanced Experience for Windows 7 зареждат с 57% по-бързо и се изключват само за 5 секунди, в сравнение с другите Think компютри, работещи с Windows XP или Vista

Повече информация можете да прочетете тук.

Първия Български Бутон за споделяне

Актуално
Стартират онлайн продажбите на автобусни билети
Системата е най - новата разработка на IBS Bulgaria
WAS for Developers
Най-доброто приложение за разработка на SOA уеб решения.
Актуални предложения
Най-доброто от IBS и Lenovo
LOTUSPHERE COMES TO YOU 2010
Комуникации и съвместна работа без граници
Lotus Sametime 8.5!
Нов потребителски интерфейс и още повече нови възможности
SENSE FUTURE - INNOVATE NOW