You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
Lotus Knows Why & Lotus Knows How или Как ефективно да работим с имейл?

Lotus Knows Lotus Review is out!

Новият Lotus Review, брой 5 е вече пред нас. Акценти на броя са:

  • Lotusphere Come to You 2010;
  • Ефективната работа с имейл;
  • Силата на онлайн Обществото и как LoCoPo.net отпразнува Lotus Night in Yellow.

LOTUSPHERE COMES TO YOU 2010

17-тата конференция Lotusphere 2010 приключи, но Вие все още имате възможност да се запознаете с най-новото и интересното от света на Lotus Software, както и да се забавлявате със специалната ни програма и изненадите, които сме подготвили.

Lotus Knows When, Lotus Knows Where
25 Maрт, Рейнбоу Плаза, София

Тайните на електронната поща или как ефективно да работим с имейл?

Електронната поща позната като имейл е инструментът, който от години насам променя начина на комуникация. От 1965, когато възниква, имейлът служи за обмяна на кратки официални и неофициални съобщения. С развитието на технологиите неговата употреба все повече се задълбочава и нараства. Имейлът започва да се използва не само като средство за изпращане на е-писма, а и за изпращане (споделяне) на цели документи, изпращане на кратки съобщения, препращане на информация и документи и други. В резултат на това пощенската кутия се превръща в място, където трудно откриваме информация, препълва се, налага се да я архивираме, а от тук работата се затруднява още повече. Можем ли да избегнем това? И можем ли да работим по-ефективно, като избягваме имейла като основно комуникационно средство?

Lotusphere 2010

Lotus Knows Why, Lotus Knows How – под това мото се премина 17-тата по ред конференция Lotusphere 2010.

Най-важното и значимо събитие в света на софтуерните решения за съвместна работа се проведе в Орландо, Флорида. Гости на събитието бяха Lotus програмисти, администратори, ИТ професионалисти, които непрестанно търсят нови начини за постигане на по-добри бизнес резултати посредством решенията за съвместна работа. Посетители бяха и не само Lotus / WebSphere Portal клиенти и партньори, а IT лидери, бизнес мениджъри, системни инженери, блогъри, анализатори - с една дума търсачи на най-новото в "enterprise collaboration" решенията.
Силата на онлайн Обществото

От край време това, което обединява хората са общите интереси и хобита. Така се сформират групите (формални и неформални), които споделят идеи, дискутират теми и заедно намират най-вярното решение на възникнали въпроси. Всеки член от групата може да поиска съвет, да зададе въпрос или да почерпи от експертизата и опита на други. По този начин справянето с предизвикателствата на деня е по-лесно и по-бързо. Научават се нови неща, добрите практики получават гласност, а общата цел сплотява и движи групата напред.


Първия Български Бутон за споделяне

SENSE FUTURE - INNOVATE NOW