You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
IBS Systems and Technologies
LENOVO PC ПРОДУКТИ
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
 ПРЕНОСИМИ КОМПЮТРИ 
 НАСТОЛНИ КОМПЮТРИ 
 АКСЕСОАРИ 
 THINKVANTAGE 
 LENOVO CARE 
 ЗА LENOVO 
 THINKPAD HISTORY 
 BESTPC 
 LENOVO THINK GREEN 
 LENOVO THINKPAD T400S 
 MY GREEN IDEA 
 LENOVO IDEAPAD S10-2 - PURPLE 
 LENOVO T SERIES 
 LENOVO ФОРУМ 

Lenovo Преносими компютри

Сериите преносими компютри Lenovo Thinkpad и 3000 Family предлагат висока производителност и гъвкавост.


New thinking. New ThinkPad.

Водещата бизнес система
Уникалните характеристики на ThinkPad улесняват всеки потребител чрез иновативни технологии. Вложените инструменти са фокусирани върху ключовите нужди както на клиентите от малкия и среден бизнес, така и на домашните потребители, осигурявайки продукти с характеристики, които ще ги направят по-продуктивни и по-лесни за поддръжка.

Създадени за начина по който работите
ТhinkPad са проектирани специално за да доставят на потребителите най-доброто преживяване при работа. Те са тънки, леки и притежават свойства, които предоставят на потребителя гъвкавост при работа, независимо къде се намира и какви нужди има. Характеристики като магнезиев корпус, предпазването на твърдият диск при удар (при някои модели) и четец за пръстови отпечатъци защитават Вашия ThinkPad и информацията в него при всякакви условия. И не на последно място създадените ThinkVantage инструменти ще Ви помагат да увеличите производителността си, като ще превърнат работата в удоволствие.New world. New Thinking.

Перфектен баланс между производителност и функционалност
Преносимите компютри Lenovo 3000 N серия са достатъчно мощни за малкия бизнес и домашните потребители. Тези висококачествени ноутбуци се предлагат с широка гама Intel процесори, различни капацитети на твърдия диск и оперативна памет, за да удовлетворят бизнес потребностите, без да натоварват бюджета. Целта на Lenovo е да предостави най-новите технологии и инструменти за диагностика на изгодна цена.

Lenovo Care се грижи за Вас

Защитете Вашите данни и инвестиции с вградените решения и софтуер, които позволяват да се фокусирате върху работата, не върху обслужването на Вашия компютър. Като световен лидер в мобилните технологии Lenovo е синоним на високо качество, съвременни технологии и първокласни услуги.
Проектирана от създателите на легендарния ThinkPad, Lenovo 3000 е сигурна машина с изключителен хардуер и софтуер с висока ефективност. С Lenovo 3000 ще бъдете водещи пред конкурентите си.
В Lenovo 3000 са вложени повече и хардуер и софтуер така, че Вие да получите повече от компютър.Моля, посетете Електронния магазин за повече информация относно Леново продуктите, които предлагаме или се обадете на телефон 070011444

SENSE FUTURE - INNOVATE NOW