You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
IBS Systems and Technologies
LENOVO PC ПРОДУКТИ
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
 ПРЕНОСИМИ КОМПЮТРИ 
 НАСТОЛНИ КОМПЮТРИ 
 АКСЕСОАРИ 
 THINKVANTAGE 
 LENOVO CARE 
 ЗА LENOVO 
 THINKPAD HISTORY 
 BESTPC 
 LENOVO THINK GREEN 
 LENOVO THINKPAD T400S 
 MY GREEN IDEA 
 LENOVO IDEAPAD S10-2 - PURPLE 
 LENOVO T SERIES 
 LENOVO ФОРУМ 

Lenovo Настолни компютри

Сериите Настолни компютри Lenovo ThinkCentre съчетават висока класа бизнес функционалност с изключителни качества.


Производителност и надеждност


Настолните системи от серията ThinkCentre A са създадени в помощ на бизнеса да увеличи своя потенциал, позволявайки на служителите да бъдат по-ефективни и продуктивни. Малкият и среден бизнес се нуждаят от компютърна техника, която да работи без да е необходимо наемането на специализиран технически персонал. Настройката и поддръжката на системите ThinkCentre A, с вградените си инструменти за управление и поддръжка ThinkVantage Technologies са максимално улеснени за потребителя, без да са необходими задълбочени технически познания. ThinkVantage технологиите, като Rescue and Recovery и Client Security Solution защитават ценните данни и инвестициите в компютърната техника.

Настолните системи от серията ThinkCentre A са преминали през тестове за издръжливост на колебания в напрежението, удари, вибрации и други неблагоприятни въздействия, преди да бъдат пуснати в продажба. Стоманеното шаси предлага стабилност и е удобно за сервизиране. Добавянето на нови части и поддръжката става лесно и бързо, без да са необходими допълнителни инструменти.

Водещата бизнес системa


Новият ThinkCentre M58 е десктоп технология с екологични характеристики, предназначен за средни и големи предприятия, които искат да бъдат продуктивни и ефективни. Работните станции са във варианти “tower”, “small form factor” и „Ultra Small Form Factor”. Новите модели предлагат повишена производителност, оптимизирана за видео обработка и 2D/3D дизайн.

Lenovo инсталира на ThinkCentre M58 уникален дизайн на програмните средства - ThinkVantage Technologies. Тези средства помагат на фирмите да избегнат разходи за ИТ и загуба на продуктивност, например за възстановяване на данни, помагат на ИТ мениджърите в големите организации за намаляване на обажданията на Help Desk, възстановяване на пароли, управление на активи и др.

На работните станции ThinkCentre М58 се предлагат стандартите Energy Star 5.0 и EPEAT Gold. Така големите организации могат да са сигурни, че техните работни станции притежават най-енергоефективните и екологичносъобразни технологии. Икономиите за тези клиенти могат бързо да се увеличат.
Моля, посетете Електронния магазин за повече информация относно Леново продуктите, които предлагаме или се обадете на телефон 070011444
SENSE FUTURE - INNOVATE NOW