You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
IBS Systems and Technologies
LENOVO PC ПРОДУКТИ
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
 ПРЕНОСИМИ КОМПЮТРИ 
 НАСТОЛНИ КОМПЮТРИ 
 АКСЕСОАРИ 
 THINKVANTAGE 
 LENOVO CARE 
 ЗА LENOVO 
 THINKPAD HISTORY 
 BESTPC 
 LENOVO THINK GREEN 
 LENOVO THINKPAD T400S 
 MY GREEN IDEA 
 LENOVO IDEAPAD S10-2 - PURPLE 
 LENOVO T SERIES 
 LENOVO ФОРУМ 

Lenovo Care Portal

Компютрите от серията Lenovo 3000 имат уникален пакет от лесни за употреба инструменти Lenovo Care. С тях вие можете да се съсредоточите върху вашата работа без да се грижите за компютъра. С решенията Lenovo Care дейностите по поддръжката и обслужването на компютъра са заменени от мощни автономни инструменти, които правят компютрите по-самостоятелни. Например, вместо ръчно да намирате и прилагате важни нововъведения за системата, Lenovo 3000 идентифицира и обновява собствения си софтуер Lenovo. Освен това инструментите Lenovo Care могат да помогнат на потребителите да автоматизират поддръжката, така че компютрите да работят като нови.
Lenovo Care ПОРТАЛ

Lenovo Care портала организира вашите основни задачи, най-често използваните приложения и инструменти за помощ и поддръжка чрез натискането на един бутон:
 • Quick Links - едно щракване ви дава достъп до вашите основни задачи, като управление на мултимедиен софтуер, създаване на архив на данните, стартиране Lenovo PC Support или преглеждане на критична системна информация. Също така Quick Links могат да се пригодят според вашите персонални предпочитания.
 • Resource Center - Спомага за безпроблемната работа на компютъра, чрез поддръжката на различни инструменти като възстановяване на системата от един бутон, автоматични ъпдейти на софтуера от Lenovo и лесно управление на мрежата. Системните софтуерни решения Lenovo Care облекчават нуждата от специална ИТ помощ:
 • Lenovo Care - One-Button system recovery
  Компютър, който може да се възстановява от вируси, чрез кликването на един бутон
  Вирусите, malware програмите, спирането на твърдия диск, повреда в операционната ви система и случайно изтриване на файл може да бъде катастрофално за вашата информация и система. Вие имате нужда от начин, който бързо да възстановява продуктивността на вашия компютър. Lenovo Care ви позволява да диагностицирате и бързо да възстановите системата си в предишното състояние, използвайки само един бутон.
 • Lenovo Care – Automatic Updates
  Компютърът, който се актуализира сам
  Получаването на най-новите актуализирани версии на софтуерните продукти е важен процес, който може да отнеме много време, когато се извършва ръчно. Вие имате нужда от гарантиран начин, за да сте сигурни, че вашата система винаги ще има последните версии на продуктите без да губите от ценното си време. Lenovo Care може да бъде конфигурирано автоматично да даунлоудва и инсталира важните за вас ъпдейти, като ви гарантира, че ще имате най-новите драйвери и софтуерни актуализации. Вашата система се обновява сама, докато вие си работите.
 • Lenovo Care - Simple Network Connectivity Management
  Чрез това приложение на Lenovo Care вие можете лесно да създавате и запазвате различни мрежови профили и да ги използвате лесно в дома и офиса. Вие можете автоматично да превключвате и между кабелна и безжична връзка.
  • Message Center – Чрез центъра за съобщения на Lenovo вие научавате повече за вашата система и възможностите за поддръжка.
  Моля, обръщайте се към sales@ibs.bg за повече информация относно Lenovo продуктите, които предлагаме или се обадете на телефон 070011444
  SENSE FUTURE - INNOVATE NOW