You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
IBS Systems and Technologies
ДИНАМИЧНА IT ИНФРАСТРУКТУРА
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Управление на инфраструктурата

Ние сме тук да помогнем!
Доверете се на партньор с опит в реализирането на комплексни ИТ решения! Ние ще Ви помогнем да изградите най-подходящото решение за Вашата ИТ инфраструктура, за да избрегнете скъпоструващи грешки.

Обадете се сега на 0700-11-444 или 02/9615455 или кликнете тук.

IBS предлага на своите клиенти: изграждане на решения за управление на ресурсите, централизирана дистрибуция на системен и приложен софтуер, стандартизиране на работните станции и тотално управление и мониторинг на инфраструктурата. В своите решения ние използваме предимствата на последното поколение IBM технологии и продукти:

IBM Systems Director: мощно, високо интегрирано решение. IBM Director е комплект от лесни за управление инструменти, които се изискват за управление на инфраструктурата, превантивна диагностика, управление на активи, отдалечено наблюдение и управление.
IBM Tivoli Software: интелигентни софтуерни решения, осигуряващи ефективното функциониране на Вашата ИТ инфраструктура с поглед към конфиденциалността на Вашата информация и неделимостта на информационните Ви активи.
LANDesk Systems Management Suite: Въпреки конвергенцията между управлението на ИТ инфраструктурата и управлението на сигурността и защитата продължава мултиплицирането на инструментите и конзолите, добавящи още повече разходи и сложност. Там, където сега е необходима максимална ефективност и опростеност, идват на помощ решенията на LANDesk. Установете контрол над цялата си ИТ инфраструктура.
Начало
Център за обработка на данни
Консолидация на сървъри
Консолидация на дисковите масиви
Виртуализация
Непрекъснатост на бизнес процесите
Защита и възстановяване на данните
Управление на инфраструктурата
СЕРВИЗ И ОБСЛУЖВАНЕ
SENSE FUTURE - INNOVATE NOW