You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
IBS Systems and Technologies
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
Lenovo представи два нови модела преносими компютри и една десктоп система
Lenovo представи два нови модела преносими компютри - Lenovo G455 и G555, и Lenovo C315 all-in-one десктоп система, всички базирани на AMD платформа и включващи иновативния Lenovo софтуер за подобряване на цялостната работа на системите. Създадени за масовия потребител, те поддържат последните AMD Turion и Athlon процесори и ATI графични карти. С приложенията на Lenovo като OneKey Rescue System и Energy Management при G455 и G555, и IdeaTouch мултитъч приложенията при C315, тези преносими и настолни компютри осигуряват безпроблемна работа.

Преносимите компютри Lenovo G445 и G555 имат 16:9 широкоекранен High-Definition дисплей и поддържат процесори AMD Turion II Dual-Core и ATI Radeon HD интегрирани графични карти. Потребителите могат да се наслаждават на дигиталното съдържание с High Definition видео и DirectX 10 за използващите Windows 7, като графичните приложения Aero Peek и Aero Flip. Тези стилни преносими компютри са с устойчиви ергономични клавиатури, създадени за по-голяма точност и чувствителност при писане. И двата модела са с инсталиран Lenovo Energy Management 5.0, който позволява на потребителите да избират между няколко енергоспестяващи режима, за да се намали енергийната консумация и да се удължи живота на батерията. Lenovo Energy Management 5.0 защитава и дълготрайността на батерията, като предотвратява ненужните зареждания. G44 и G555 включват и OneKey Rescue System, инструмент за архивиране, възстановяване и поправка на операционната система само с натискането на един бутон, както и софтуера за разпознаване на лице VeriFace, който дава на потребителите забавен и интерактивен начин да включват своя преносим компютър.

Новият Lenovo C315 позволява на потребителите да се наслаждават на видео, музика и игри, без да жертват мощности на компютъра. С315 е с 20-инчов High-Definition16:9 широкоекранен дисплей и NaturalTouch тъч скрийн технология, което го прави прекрасно допълнение към интериора на всяка стая в дома. С двуядрения си AMD Athlon процесор, 4GB оперативна памет и ATI Mobility Radeon графична карта, С315 предлага сигурна производителност в компактен и стилен дизайн. Включени са и Lenovo IdeaTouch – оптимизирани мултимедийни приложения за тъч екран, софтуерът PowerCinema, AutoCollage и VeriTouch, който добавя интересен и интерактивен начин за включване на системата. AutoCollage автоматично създава колаж от селектирана колекция от снимки в компютъра.

Повече информация можете да прочетете тук.Първия Български Бутон за споделяне

Актуално
Lenovo - The Best Engineered PC
Открийте уникалните възможности на продуктите, проектирани от най-добрите инженери в света!
LANDesk Starter Pack за TVT
Lenovo и Landesk променят начина, по който управлявате РС инфраструктурата.
SENSE FUTURE - INNOVATE NOW