You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
IBS Systems and Technologies
LENOVO PC ПРОДУКТИ
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
 ПРЕНОСИМИ КОМПЮТРИ 
 НАСТОЛНИ КОМПЮТРИ 
 АКСЕСОАРИ 
 THINKVANTAGE 
 LENOVO CARE 
 ЗА LENOVO 
 THINKPAD HISTORY 
 BESTPC 
 LENOVO THINK GREEN 
 LENOVO THINKPAD T400S 
 MY GREEN IDEA 
 LENOVO IDEAPAD S10-2 - PURPLE 
 LENOVO T SERIES 
 LENOVO ФОРУМ 

Lenovo Аксесоари


За да повишите производителността на вашият Lenovo компютър, може да използвате допълните опции на компанията, а за защита на мобилните системи ще се погрижат оригиналните аксесоари на Lenovo.

Монитори
Оригиналната конструкция на течнокристалният панел осигурява икономия на работното пространство. С изключителните си характеристики и качество те допълват вашите ThinkCentre и Lenovo системи.
Мишки
Оптичните мишки превръщат в лекота работата с големи текстови файлове, както и намаляват стреса при преминаване от настолен към мобилен компютър. Малкият им размер ги превръща в удобен аксесоар за вашия ноутбук, дори и да пътувате често.
Клавиатури
Клавиатурите са ергономични и функционални. Съчетават в себе си сигурността и модерния дизайн. Някои модели са с вграден четец за пръстови отпечатъци.
Чанти и раници
Сигурността за мобилните компютри е от висока важност, тъй като те са подложени на по-голям риск. Сега можете да ги защитите със стил използвайки чантите с марките на IBM или Lenovo, изработени от висококачествена, водонепромокаема материя, с бизнес дизайн и практичност.
Батерии
Бъдете по-продуктивни, използвайки допълнителна или по-голяма батерия. Осигурете си по-продължителна и надеждна работа без външно захранване.
Докинг станции и порт репликатори
Периферните устройства постоянно се увеличават, а докинг станциите и порт репликаторите Ви дават възможността да увеличите свързаността с тях. Те поддържат всички необходими интерфейси за комуникация с периферни устройства.
Адаптери
Ако имате нужда от втори адаптер или захранване за автомобил, най-добрият избор са оригиналните аксесоари от Lenovo.
Памети и Memory Sticks
За увеличаване на производителността Вашата система, ще Ви помогне разширяването на паметта. Оригиналните, малки по размер, дизайнерски memory keys, повишават мобилността Ви и Ви дават възможност за лесен начин за обмен на информация.
Медийни устройства
В зависимост от нуждите Ви с времето може да промените използваните от Вас устройства.
Поставки
За по-голяма организираност, практичност и функционалност Lenovo предлага поставки за мобилните компютри. Те са създадени за Вашият комфорт и производителност, а регулируемата позиция на някои поставки повдигат Вашият ноутбук на четири различни височини, с което позиционирате екрана на нивото на очите.
За защита
Кабелът с ключалка Kensington MicroSaver Security Ви дава една допълнителна сигурност за Вашия ThinkPad, като рационално решение за прикрепяне към неподвижен обект.


За повече информация посетете електронния магазин или се обърнете към sales@ibs.bg за повече информация относно Lenovo продуктите, които предлагаме.
SENSE FUTURE - INNOVATE NOW