You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
IBS Systems and Technologies
LANDESK
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
 LANDESK SOLUTIONS 
 STARTER PACK FOR THINKVANTAGE 

LANDesk Solutions

LANDesk Management Suite позволява на IT персонала да автоматизира системите и задачите по управление на сигурността към превантивен начин на ръководене, обновяване и защита на всички настолни компютри, сървъри и мобилни устройства от една единствена конзола. Няма по-пълен, по-интегриран и лесен за използване софтуер за управление, независимо дали вашите системи са във вътрешна или външна мрежа зад корпоративната защитна стена.
LANDesk Process Manager комбинира лесна използваемост и мащабна технология, която ви дава право да подобрите всички ваши IT и работни процеси стартирайки ги като услуги. Включително вградените инструменти за бързо изграждане на съществуващите в LANDesk решението специфични процеси за планиране на разпределение на софтуера, сканиране и автоматично фиксиране на уязвими места в системата, добавяне на пачове, настройка на продуктовите лицензи и описване данните за системата.
LANDesk Security Suite дава активно управление на сигурността от една точка с възможности за изолиране, активен анализ на заплахата, откриване на спайуеър и отстраняване, контрол на достъпа, конфигуриране на инструменти за сигурност и повече – управлява избраното от вас антивирусно решение през същата конзола, която използвате за управление на системите.
LANDesk Antivirus изисква да се актуализира редовно, като допълва LANDesk Security Suite и LANDesk Management Suite и помага за защита на важните корпоративни ресурси и критични данни с пълно антивирусно решение за голяма корпорация.
LANDesk Patch Manager също се актуализира чрез абонамент, като ъпдейтите включват секюрити пачове за системата като се управлява от конзолата използвана за мениджмънта на системите.
LANDesk Asset Manager помага да се видят и запишат хардуерните и софтуерните ресурси чрез същата конзола и бази данни, която се използва за управление на системите, сигурността и описа от ресурси.
LANDesk Server Manager дава организациите изчерпателно решение за управление на сървърите което помага за оптимизирането им.
LANDesk System Manager добавя в реално време мониторинг на производителността на различните системи и превантивна поддръжка на индивидуалните системи.
LANDesk Connectors е решение, което помага на конзолите при настолните компютри да предоставят достъп и контрол на LANDesk Management Suite технологията.

Актуално
Lenovo - The Best Engineered PC
Открийте уникалните възможности на продуктите, проектирани от най-добрите инженери в света!
LANDesk Starter Pack за TVT
Lenovo и Landesk променят начина, по който управлявате РС инфраструктурата.
SENSE FUTURE - INNOVATE NOW