You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
IBS Systems and Technologies
LENOVO PC ПРОДУКТИ
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
 ПРЕНОСИМИ КОМПЮТРИ 
 НАСТОЛНИ КОМПЮТРИ 
 АКСЕСОАРИ 
 THINKVANTAGE 
 LENOVO CARE 
 ЗА LENOVO 
 THINKPAD HISTORY 
 BESTPC 
 LENOVO THINK GREEN 
 LENOVO THINKPAD T400S 
 MY GREEN IDEA 
 LENOVO IDEAPAD S10-2 - PURPLE 
 LENOVO T SERIES 
 LENOVO ФОРУМ 

Lenovo ThinkPad T400sLenovo ThinkPad T400s
Тънък, лек и супер мощен: Перфектен за бизнес потребители с високи изисквания.

Новият Lenovo ThinkPad T400s е най-тънкият, най-лекият и най-мощен ноутбук сред моделите ТhinkPad от серия Т. С дебелина само 2 см и тегло от 1.8 кг T400s е най-мобилния представител на серията.

Новият T400s има тънък корпус благодарение на 14.1 инчовия широкоекранен LED backlit дисплей, SSD диск и новото поколение защитна решетка Top Cover Roll Cage, изработена от подсилени карбонови нишки, която допринася за изключителна издръжливост, без това да се отразява на теглото на компютъра.

ThinkPad T400s съчетава малко тегло и тънък и стилен дизайн с висока производителност. Оборудван с Intel Core 2Duo процесор, 128 GB SSD или до 250GB твърд диск, 9.5 мм DVD или Blu-Ray оптично устройство, възможности за жична и безжична връзка, 6-клетъчна литиево-йонна батерия, Интегриран сензор за пръстови отпечатъци, Навигационен панел UltraNav (TrackPoint/TouchPad) с възможност за zoom и завъртане. Като опция може да се добави и WWAN модул, четец за карти и да се удължи живота на батерията.

ThinkPad T400s е оптимизиран за VoIP - има 2 мегапикселова камера за по-добро качество на картината, двойни дигитални микрофони, hot key комбинация от клавиши за стартиране на VoIP, отделна колонка и mute бутон с LED светлини.

ThinkPad T400s покрива изискванията на критерия за енергийна ефективност Energy Star 5.0.

Отличен е най-високо, с 5 от 5 звезди (силно препоръчван продукт), в рубриката Editor’s Choice на PC World, за месец юни 2009. Прочетете повече: http://www.pcworld.idg.com.au/review/notebooks/lenovo/thinkpad_t400s/308856#cb

ThinkPad T400s е отлична инвестиция за бизнес потребителите, които се нуждаят от лек, удобен, стилен и същевременно изключително мощен и функционален ноутбук.

ОБАДЕТЕ СЕ И ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ ThinkPad Т400s на тел: 070011444 или КУПЕТЕ ОНЛАЙН ОТ: www.shop.ibs.bg/lenovo.
SENSE FUTURE - INNOVATE NOW