You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
IBS Systems and Technologies
LENOVO PC ПРОДУКТИ
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Lenovo Think Green


Ние обичаме природата и затова подкрепяме инициативите и призивите за нейното опазване. Считаме, че и малкото, което може да направи всеки от нас, е полезно за това да запазим средата, която ни заобикаля по-чиста и по-красива. Бъдете социално отговорни! Грижете се за околната среда!


Ние предлагаме продукти, създадени с грижа за природата.


Избирайки енергийно-ефективни продукти, вие не само намалявате месечните си разходи, но и спомагате за намаляването на вредните въглеродни емисии и се противопоставяте на замърсяването на атмосферата. Като социално-отговорна компания, Леново напълно се ангажира с мисията за опазване на околната среда и разработва енергийно-ефективни продукти.


ENERGY STAR е съвместна програма на Американската агенция за опазване на околната среда и Американското Министерството на енергетиката, която осигурява система за оценка за енергийната ефективност на различни продукти. Всички модели преносими и настолни компютри Lenovo и TFT монитори Lenovo, произведени след юли 2007 г. отговарят на изискванията на критериите Energy Star 4.0. Повече от 25 модела ноутбуци от линията ThinkPad и потребителски модели IdeaPad отговарят на новите стандарти Energy Star 5.0, в сила от 1 юли 2009. The Electronic Product Environmental Assessment Tool (EPEAT) е система за оценка на продуктите, базирана на техни характеристики свързани с околната среда, която помага на купувачите да оценят, сравнят и изберат зелени ИТ решения. Всички ThinkPad продуктови линии имат Silver EPEAT рейтинг, а някой от новите предложения притежават EPEAT Gold рейтинг - което прави избора на Lenovo преносим компютър изключително разумен с оглед грижата за околната среда.

Повече информация за Lenovo Think Green можете да прочетете тук.

SENSE FUTURE - INNOVATE NOW