You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
IBS Systems and Technologies
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
IBM Tivoli Storage Manager
 ОСОБЕНОСТИ 
 ХАРАКТЕРИСТИКИ 

Наборът от приложения IBM® Tivoli® Storage Manager са създадени да предоставят централизирана и автоматизирана защита на данните.

Те могат да спомогнат за намаляване на рисковете, свързани със загуба на данни, както и да редуцират сложността, разходите по управление и съответствие с корпоративните и регулаторни изисквания за съхранение и достъпност на данните.

  • Позволява защитата на данните на организацията от сривове и други грешки чрез съхраняване и управление на архиви, управление на дисковото пространство и надеждно възстановяване на данните.
  • Спомага за защитата на компютри, използващи различни операционни системи и свързани чрез интернет, локални, WAN и SAN мрежи.
  • Използва уеб базирано управление, интелигентни техники за преместване и съхранение и автоматизиране на процесите, за да спомогне за по-добра защита на данните и намаляване на времето и разходите за администриране.
  • Използва постепенно нарастваща методология, която архивира само новите или редактирани версии на файловете, за избягване на претрупване на данни, увеличен мрежов трафик и заемане на голяма част от дисковото пространство, за разлика от традиционната методология, базирана на периодично пълно архивиране на данните.
  • Работи съгласувано с хардуер за съхранение на данни за използване на други техники за намаляване на обема на данните като архивиране на подфайлове, компресиране при клиента и при устройствата, което е в помощ на компаниите за архивиране на по-малко данни, спестява време, дисково пространство и средства.

Поддържаните операционни системи са: AIX, HP Unix, Linux, Sun Solaris, Sun Solaris, Windows


Актуално
Lenovo - The Best Engineered PC
Открийте уникалните възможности на продуктите, проектирани от най-добрите инженери в света!
LANDesk Starter Pack за TVT
Lenovo и Landesk променят начина, по който управлявате РС инфраструктурата.
SENSE FUTURE - INNOVATE NOW