You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
IBS Systems and Technologies
IBM SYSTEM X & SYSTEM STORAGE
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
 IBM EX5 
 IBM SYSTEM X 
 BLADECENTER 
 NEW BLADE HS22 
 IBM STORAGE 
 IBM DS3950-NEW 
 IBM DIRECTOR 

IBM System Storage


Представете си иновации, които позволяват Вашата организация да работи не само по-бързо, но и по-добре, помагат Ви да привличате нови клиенти и да спечелите конкуренти предимства. Сега си представете доказана надеждност, водещи услуги и голяма гама от ноу-хау технологии, които ви помагат да преминавате през различните бизнес предизвикателства.
IBM System Storage предлага устройства за съхранение, чрез които съхранявате, предпазвате, извличате и споделяте Вашите данни, като същевременно оставате отворени, защитени и бързи, колкото Ви е необходимо. IBM System storage предлагат намаляване на разходите и защитаване на направените инвестиции в сторидж решенията.

Тъй като данните са критичен компонент за бизнеса днес, ефективното управление на нарастващия обем информация (неограничен брой e-mail, аудио и видео файлове, приложения с интензивно променящи се данни) е един от ключовете към успеха. Решенията за съхранение на данните е важна част от ИТ инфраструктурата, за да се помогне за постигането на целите на работещият като On Demand бизнес. Възможността на IBM System Storage за съхранение и достъп до данни, запазвайки тяхната цялост, които отговорят на нормативните изисквания и да се трансформират в стратегически бизнес актив, Ви осигурява предимство пред вашите конкуренти.

IBM System Storage платформите са проектирани да отговарят и на най-строгите изисквания за съхранение на данни независимо от промените на бъдещите технологии. Дългосрочната съвместимост с различно оборудване, приложение и умения, които поддържат Вашата организация, дори и при интегриране на нови системи. System Storage решенията позволяват да правите стратегически решения за това как да използвате иновациите в технологиите и да разширите бизнеса и възможностите си.

Сторидж технологиите на IBM предлагат различни решения и продукти – дискови и лентови системи, SAN, NAS, софтуер за управление както и Tivoli Storage решения. С големия ръст на данните, много организации се борят с тяхното управление, защита, намаляване на риска, както и поддържането на бързо нарастващите се информационни активи, като същевременно се гарантира спазването на фирмените изисквания. IBM е разработила продукти и решения, предназначени, за средни и големи организации, които са достъпни и лесни за разгръщане и управление.

IBM SystemStorage продукти и решения:

Дискови системи за съхранение

Високопроизводителните IBM System Storage дискови системи са сред най-надеждните, скалируеми и оперативно съвместими в промишлеността. Високата им достъпност и поддръжката на множество платформи и на няколко операционни системи спомагат за прилагането на IBM стратегията за On Demand бизнес.

Лентови системи за съхранение

Лентовите сторидж системи играят основна роля в приемствеността и жизнения цикъл на информацията при управленските дейности. За надеждно и изчерпателно съхранение на информацията, се използва пълното портфолио на IBM - лентови устройства, аутолоудъри и библиотеки.

IBM System Storage SAN комутатори

Невидими за повечето потребители, компонентите на IBM SAN инфраструктурата са предназначени да улеснят свързването към мащабируеми и надеждни системи за съхранение в различни видове организации. Мрежовият IBM SAN играе ключова роля за опростяване на инфраструктурата, чрез обединяване на сторидж ресурсите, подобряване на използваемостта на съществуващите активи и обменянето и достъпа на информация.

IBM Network Attached Storage (NAS)

IBM NAS дава унифицирана и гъвкава архитектура за съхранение на данни, като едновременно отговаря на разнообразните изисквания за SAN и NAS, първични и вторични сториджи, осигурявайки им високи нива на наличност.

IBM мениджмънт софтуер

  • IBM TotalStorage Productivity Center
IBMTotalStorage Productivity Center е отворено решение за управление на сторидж инфраструктура създадено с цел да намали усилията за управление на сложни инфраструктури за съхранение, подобряване на капацитета за съхранение и увеличаване на административната ефективност.
  • IBM Tivoli Storage Manager портфолио
IBM Tivoli Storage Manager е базов продукт в групата решения Tivoli Storage Manager, който осигурява защита на данните от повреди или други грешки при съхранението на backup, архив, управлението на пространството и възстановяване на данни, както и възстановяване на офлайн съхранявана информация. Използвайки централизирана, автоматизирана политика за управление, IBM Tivoli Storage Manager и IBM Tivoli Storage Manager Extended Edition защитава Вашите приложения и основни данни в случай на хардуерен или софтуерен срив. Портфолиото на Tivoli Storage Manager включва широка гама от допълнителни модули, които могат да се поръчват по отделно – за мейл, база данни, SAN, бекъп и възстановяване на системата, управление на пространството чрез Microsoft SharePoint и ERP за цялостно управление на сториджа.

IBM System storage позволява динамично и надеждно съхранение с гъвкава инфраструктурата, запазвайки Вашия контрол върху растящия обем от данни и елиминиране на скъпи допълнителни устройства. С графични интерфейси и интегрирани системи, сторидж платформите на IBM дават възможност да се уеднаквят и управляват физически и виртуални ресурси в хетерогенна среда.

Актуално
Lenovo - The Best Engineered PC
Открийте уникалните възможности на продуктите, проектирани от най-добрите инженери в света!
LANDesk Starter Pack за TVT
Lenovo и Landesk променят начина, по който управлявате РС инфраструктурата.
SENSE FUTURE - INNOVATE NOW