You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
IBS Systems and Technologies
VMWARE VSPHERE
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
 ПРИЛОЖЕНИЕ НА VMWARE VSPHERE 
 ИНФРАСТРУКТУРНИ УСЛУГИ 
 УСЛУГИ ЗА ПРИЛОЖЕНИЯ 
 VMWARE VSPHERE ЛИЦЕНЗИ 

Инфраструктурни услуги

Виртуализация и обединение на хардуерни ресурси

Инфраструктурните услуги VMware vSphere™ трансформират отделни хардуерни ресурси в споделена обединена компютърна платформа, която е невероятно гъвкава и способна да работи и с най-натоварващите приложения с много добра производителност. VMware vSphere™ предоставя следните видове инфраструктурни услуги:

VMware vCompute:

Инфраструктурни услуги, които ефективно виртуализират сървърните ресурси и ги обединяват в логически обединения, които могат прецизно да бъдат разпределени по приложенията.

  • VMware ESX™ и VMware ESXi осигуряват здраво, доказано продуктивен, високо производително виртуализационно ниво, което не зависи от хардуерните ресурси на сървъра и позволява тяхното споделяне от много виртуални машини. Уникалното управление на паметта и възможностите за планиране на VMware ESX и ESXi допринасят за по-високи нива на консолидация и по-висока производителност на приложенията, в много случаи по-добре и от физическите сървъри.
  • VMware Distributed Resource Scheduler (DRS) обединява компютърни ресурси от много клъстери и динамично ги разпределя на виртуалните машини, базирайки се на работните приоритети, редуцирайки сложността на управление чрез автоматизация. VMware Distributed Power Management (DPM), в комбинация с VMware DRS, автоматизира енергийната ефективност във VMware DRS клъстери чрез продължително оптимизиране на сървърната консумация на енергия за всеки един клъстер.

VMware vStorage:

Инфраструктурни услуги, които отделят сторидж ресурсите от сложността на основните хардуерни системи, за да се осигури най-ефективно използване на сторидж капацитетите във виртуализирана среда.
  • VMware vStorage Virtual Machine File System (VMFS) е високо производителна клъстърна файлова система, която позволява ефективното споделяне и контролира едновременния достъп до сториджа от виртуализирани сървъри.
  • VMware vStorage Thin Provisioning предоставя динамичното разпределение на сторидж капацитета, позволявайки отлагането на закупуване на сториджи до момента, в който ще бъдат наистина необходими, редуцирайки разходите за това с над 50%.

VMware vNetwork:

Инфраструктурни услуги, които позволяват оптималното администриране и управление на мрежата във виртуална среда.
  • VMware vNetwork Distributed Switch опростява и повишава обезпечаването, администрирането и контрола на мрежа от виртуални машини във VMware vSphere™ среда. Позволява и резервни разпределящи виртуални суичове като Cisco Nexus 1000v да бъдат използвани във VMware vSphere™ среда, предоставяйки възможност на мрежовите администратори с близки интерфейси да контролират качеството на услугите на ниво виртуални машини.
Актуално
Lenovo - The Best Engineered PC
Открийте уникалните възможности на продуктите, проектирани от най-добрите инженери в света!
LANDesk Starter Pack за TVT
Lenovo и Landesk променят начина, по който управлявате РС инфраструктурата.
SENSE FUTURE - INNOVATE NOW