You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
IBS Systems and Technologies
LANDESK
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
 LANDESK SOLUTIONS 
 STARTER PACK FOR THINKVANTAGE 

LANDesk for ThinkVantage

LANDesk Management Suite за ThinkVantage Технологиите е изчерпателно, интегрирано решение което позволява на IT администраторите да автоматизират и настроят критичните задачи за управление и превантивен контрол, ъпдейт и защита на настолни компютри, сървъри и мобилни устройства – всички от една конзола. В този управленски пакет вие можете съберете детайлна информация за активите, инсталирате операционни системи и разгърнете приложения, поддържайки стандартни системи, конфигуриране и управление на ThinkVantage технологиите, мониторинг на използвания софтуер, решаване проблемите на потребителите и разработване и интегриране на мащабни политики за сигурност и защита. Увеличената надеждност, управлението на пачове и описването на активите създават едно мащабно решение за системите независимо дали са защитени от фирмен фаерлуол.

Добавяйки LANDesk Management Suite за ThinkVantage технологиите получавате разширени възможности и управление в една конзола за да постигнете най-високата производителност и мениджмънт при Lenovo компютрите, заедно с възможности за:
• Сканиране на машините преди те да имат достъп до мрежата.
• Откриване и записване на всички ваши IT активи за използването и разходите.
• Превантивна защита от заплахи чрез незабавно инсталиране на пач на всички машини.
• Блокира и премахва вредните приложения, спайуеър и малуеър.
• Разпространява целия софтуер, приложения и имиджи.

И когато веднъж вече ръководите вашите Lenovo ThinkPad и ThinkCentre системи с LANDesk Management Suite за ThinkVantage Technologies вие можете да добавите други решения за управление на LANDesk за увеличите още повече тяхната производителност и управление в една голяма IT инфраструктура.

LANDesk Starter Pack за ThinkVantage Технологии е безплатен за всички собственици на Lenovo 3000 ThinkPad и ThinkCentre компютри, закупили своята техника след 1-ви Януари 2002година. Това оптимизирано решение представя на Lenovo потребителите инструменти за управление на активите като пълни данни за хардуера и софтуера, интегрирана информация за управление, централизиран опис и ThinkVantage отчет или отдалечено диагностициране. Чрез LANDesk Starter Pack за ThinkVantage Технологии, IT организацията може да открие и запише данните на компютърните системи, да ги управлява от една конзола, планира обновяването на Windows.
Всички клиенти на Lenovo могат да изтеглят безплатно 90-дневно пробно копие и след това да заявят своя безплатен лиценз. Потребителите могат да направят ъпгрейд от LANDesk Starter Pack към LANDesk Management Suite за ThinkVantage технологии като избор за пълно мениджмънт приложение. Това ще осигури на клиентите завършено решение – изцяло върху една платформа.

Изтеглете безплатно Starter Pack
LANDesk Starter Pack нормално се търгува за €20 за машина, но е безплатен за даунлоуд и инсталация за всички Lenovo/IBM компютри закупени след Януари 2002г.

За пълните условия, допълнителна информация и изтегляне на продукта, моля посетете:
http://www.landesk.com/thinkvantage/thinkmanagement.aspx
Актуално
Lenovo - The Best Engineered PC
Открийте уникалните възможности на продуктите, проектирани от най-добрите инженери в света!
LANDesk Starter Pack за TVT
Lenovo и Landesk променят начина, по който управлявате РС инфраструктурата.
SENSE FUTURE - INNOVATE NOW