You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
IBS Systems and Technologies
СЕРВИЗ И ОБСЛУЖВАНЕ
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
 КАЧЕСТВО 
 ГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ 
 УСЛОВИЯ ЗА ONLINE ПОДДРЪЖКА 

Условия за ONLINE поддръжка

Специалистите на Ай Би Ес България оказват съдействие в рамките на нормалното работно време от понеделник до петък (09-18ч) с изключение на официалните празници, освен ако в договора за сервизно обслужване не е уговорено друго.

Всички запитвания, излизащи извън рамките на предмета на дейност на Ай Би Ес България, както и тези извън добрия тон и култура на общуване ще бъдат игнорирани от специалистите на Ай Би Ес България.

Обадете ми се сега
Специалист на Ай Би Ес България ще се свърже с Вас на посочения в заявката телефонен номер, ако той е стационарен телефон на територията на Република България. В редки изключения се допуска и обслужване на мобилни телефони.

Електронна поща
Заявката за информация следва да е свързана с предмета на дейност на Ай Би Ес България. Консултация и коментар на зададения въпрос/тема ще бъде изпратена към посочената електронна пощенска кутия в рамките на 24ч освен, ако не е уговорено друго в Договор за обслужване и поддръжка между компанията и заявителя.

Виртуална стая
Потребителите получават достъп до Виртуалната стая с цел консултация със специалист на Ай Би Ес България по въпроси, пряко свързани с продуктите и дейността на компанията. Регистрираните потребители получават нивото на поддръжка, съответстващо на сервизните им договори с Ай Би Ес България и гаранционният статус на IBM и Lenovo продуктите ползвани от тях.

Актуално
Lenovo - The Best Engineered PC
Открийте уникалните възможности на продуктите, проектирани от най-добрите инженери в света!
LANDesk Starter Pack за TVT
Lenovo и Landesk променят начина, по който управлявате РС инфраструктурата.
SENSE FUTURE - INNOVATE NOW