You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
IBS Systems and Technologies
LENOVO PC ПРОДУКТИ
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
 ПРЕНОСИМИ КОМПЮТРИ 
 НАСТОЛНИ КОМПЮТРИ 
 АКСЕСОАРИ 
 THINKVANTAGE 
 LENOVO CARE 
 ЗА LENOVO 
 THINKPAD HISTORY 
 BESTPC 
 LENOVO THINK GREEN 
 LENOVO THINKPAD T400S 
 MY GREEN IDEA 
 LENOVO IDEAPAD S10-2 - PURPLE 
 LENOVO T SERIES 
 LENOVO ФОРУМ 

ThinkVantage технологии

Технологиите ThinkVantage помагат на потребителите да бъдат по-конкурентноспособни като им доставят водещи способности да увеличат производителността и да намалят разходите. Тези инструменти помагат Lenovo персоналните компютри да са по-независими от IT специалистите или намесата на потребителите за основни задачи като инсталиране, backup, сигурност и т.н., давайки възможност на потребителите и IT специалистите да се концентрират върху по-важни задачи.

Избирайки Lenovo ThinkPad или ThinkCentre компютърна система получавате в зависимост от модела някои или всички от следните ThinkVantage дизайн елементи и технологии, чрез които можете да се съсредоточите върху работа си без да се грижите за компютъра.

ThinkVantage Productivity Centre
Productivity Centre съдържа основната информация и инструменти, които ще помогнат да инсталирате, поддържате и увеличите производителността вашия ThinkPad преносим компютър и ThinkCentre настолна система.

Портала на Productivity Center организира основните ви задачи, най-често използваните приложения и помага за поддръжката с инструменти с натискането на един бутон:

  • Бързи връзки – С едно натискане на бутона получавате пълен достъп до основните задачи като архивиране на данните, стартиране на Lenovo PC Support или да видите критична системна информация. Също така може да настроите Бързите връзки според вашите лични предпочитания.
  • Ресурсен център – Позволява да достигнете директно до важните задачи или до други ThinkVantage технологии като Away Manager, Access Connections, System Migration Assistant, Rescue and Recovery, Client Security Solution и System Update. Ресурсният център включва и секция с помощна информация за системните характеристики. Ресурсният център може да бъде персонално дефиниран от IT администратора.
  • Message Center – Научете за функциите на системата и нейната поддръжка за които не подозирате че съществуват. Message Center е вашата връзка с отдела по поддръжката на Lenovo.
Away Manager
Away Manager е приложение позволяващо с едно натискане да се стартират “по-тежки” програми, като проверка за вируси, докато системата не се използва. По този начин машината извършва важните за нея задачи, при което остават повече производителни ресурси за дейности, които се извършват от вас.
ThinkVantage Access Connections
В днешния динамичен свят това приложение ви позволява най-важното да бъдете комуникативни и мобилни. При ThinkVantage Access Connections може да настроите няколко мрежови профили, на пример в офиса и в дома и лесно да превключвате между тях, независимо дали са от LAN и WLAN мрежи. Насладете се на свободата да работите навсякъде.

Научете повече за Access Connections


ThinkVantage Rescue and Recovery
Rescue and Recovery е решение за backup и възстановяване на системата и/или файлове с едно натискане, включващо набор от инструменти за самовъзстановяване, помагащи на потребителите да диагностицират, да получат помощ и бързо да се възстановят от срив дори и когато основната операционна система не зарежда.

Научете повече за Rescue and Recovery


Fingerprint reader
Част от моделите ThinkPad имат вграден четец за пръстови отпечатъци, което прави вашата система по-сигурна. Lenovo е най-големия търговец на четци за биометрични данни. Паролата, която няма как да забравите.
ThinkVantage Active Protection System
Тази система е като въздушна възглавница за вашия компютър. Състои се от интегриран в системата сензор за движение, които наблюдава състоянието на Вашия ThinkPad, регистрира промените в движението и временно спира твърдия диск. Тази ThinkVantage технология увеличава до четири пъти нивото за защита на мобилния компютър спрямо моделите без нея, намалявайки по този начин разходите за поддръжка и времето, което служителите губят при дефектирала система. ПрезентацияThinkVantage Client Security Solution
Тази технология отговаря на най-високия стандарт за защита при компютрите. Тя позволява на потребителите на ThinkPad преносими компютри и на ThinkCentre настолни компютри да създават криптирани виртуални дискове върху своя хардуер, така че да запазят конфиденциалната информация по-лесно и сигурно.
ThinkVantage System Update
Пълно функционално интернет базирано софтуерно решение, което осигурява обновяването на операционната система и допълнителния софтуер.
Dual Connect antenna
ThinkPad притежават по-чувствителна двойна антена вградена в дисплея. Тя осигурява повишаване на силата на сигнала и възможността да ползвате мобилната система на много места.

Научете повече за Wireless технологиите

ThinkVantage System Migration assistant
System Migration Assistant дава възможност крайния потребител да мигрира бързо индивидуалните си данни и настройки върху нова работна станция, които след това са готови за работа. Това работи, както при обновяване на стар компютър, така и при инсталиране на нов.
ThinkVantage Secure Data Disposal
Този уникален софтуер позволява действия с електронните данни на принципа на унищожителите за хартия, като потребителите могат изцяло да изтриват данни от компютъра си, така че секретната им информация да не може да бъде използвана, когато върнат, или сменят машината си.
ThinkVantage Power Manager
ThinkVantage Power Manager позволява на потребителите да променят и контролират настройките на енергийното управление на системата, да определят основните й настройки и да получават критична информация за батерията. Други важни критерии които могат да бъдат наблюдавани от ThinkVantage Power Manager са звука на вентилатора и температурата на батерията.
LANDesk Management Suit за ThinkVantage технологии
Предлага на клиентите инструменти за управление на инвентаризацията, като: пълна информация за хардуера, следене на софтуера, ъпдейт, защита и управление на компютрите в мрежата от една конзола, конфигуриране и управление на ThinkVantage технологиите и отдалечен контрол и диагностика на системите.
ThinkVantage Presentation Director
Presentation Director е програма за конфигуриране на дисплея, която дава възможност на потребителя, когато подготвя презентации, да задава, съхранява и използва различни настройки и така лесно и бързо да конфигурира преносимия компютър да: Показва презентацията на външен проектор, монитор или телевизирор със съответната разделителна способност и настройка на цветовете; Избягва прекъсванията чрез блокиране на съответната програма за защита на екрана и на таймера за управление на консумацията и скрива десктопа и прозорците с незабавно съобщение; Използва повече от един монитор, за да увеличи площта на десктопа. Освен това Presentation Director позволява текущите настройки на дисплея да се запазят като настройки по подразбиране, наречени My Normal Display Settings, и да се извикват винаги когато е необходимо.
ROLL CAGE- защита на корпуса
Създадени от нов материал на корпуса и оригиналното вътрешно магнезиево шаси – Roll Cage, ThinkPad ноутбуците предлагат солидна издръжливост и цялостна защита. Roll Cage технологията намалява натиска върху LCD екрана и вътрешните компоненти с 25 процента средно при изпускане и удар.
Tool-less Desktop - Сервиз без инструменти
Настолните системи ThinkCentre са с удобен дизайн на корпуса и при сервизиране няма нужда от инструменти.
Клавиатура защитена при разливане
Легендарната ThinkPad клавиатура е устойчива на влага, ергономично реализирана с нормални по големина клавиши.
Стоманени Панти
Тези твърди стоманени панти са поставени в основата на ThinkPad, като го подсилва и да намалява усукването на дисплея.
ThinkLight – вашата светлина през нощта
Намиращата се на горния ръб на дисплея малка лампа осветява клавиатурата и ви помага да работите дори и в тъмни помещения без да притеснявате околните.
UltraNav/Trackpoint
Изключително удобно, лесно за използване комбинирано устройство, като еквивалент на мишката, патентовано за ThinkPad системите.

Моля, обръщайте се към sales@ibs.bg за повече информация относно Lenovo продуктите, които предлагаме или се обадете на телефон 070011444
SENSE FUTURE - INNOVATE NOW