You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
IBS Systems and Technologies
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
Lenovo представи пет нови продукта
Lenovo представи и пет нови Think-брандирани продукта, за да предостави на клиентите по-богат избор, висока производителност и продуктивност. Те включват преносимият компютър ThinkPad X201s, най-тънкият и лек ThinkPad, X201 таблет, ориентиран предимно към бизнес потребителите, мощните W701 и W701ds работни станции, и сървъра ThinkServer TS200v tower, с изключителни възможности за управление и висока надеждност на цената на настолен компютър.

ThinkPad X201 комбинира висока производителност и изключително лек и тънък дизайн, оптимизиран за работа, без да се прави компромис с мобилността, охлаждането или теглото. Той изпреварва конкурентите си в този клас с 25% и предлага Intel Core процесор с нормален волтаж, дълъг живот на батерията (до 11 часа) и тегло 1.13кг.

За тези, които имат нужда от екстремна производителност и продуктивност, новите мобилни станции от W серията са най-мощните ThinkPad, произвеждани някога. Те включват Intel Core i7 Series процесор (с Intel Turbo Boost и Intel Hyperthreading технологии) с NVIDIA Quadro FX 2800 и 3800 Series графична карта. Тези технологии спомагат за достигането на функциите на работна станция в 17” преносим компютър. W701 и W701ds включват опционален вграден цветови калибратор, в помощ на дизайнерите при определяне на точния цвят на изображението. Като опция може да се включи и вграден WACOM digitizer и писалка за финна обработка на детайлите. ThinkPad W701 и W701ds са сертифицирани за работа с по-популярните приложния на независимите софтуерни разработчици, Dassault Systemes CATIA®, SolidWorks, PTC Pro/E и др.

ThinkServer TS200v предлага висока производителност и изключителни характеристики на невероятно атрактивна цена. Създаденият като базов модел еднопроцесорен сървър е ориентиран предимно към малкия бизнес, локалните офиси и с цени, започващи от $500. ThinkServer TS200v е изключително надеждно, лесно за настройка и инсталация, енергийно ефективно решение. Включената Intel Active Management Technology значително улеснява отдалеченото управление и спомага за намаляване на необходимия ИТ персонал. ThinkServer TS200v притежава и характеристики на сървър от корпоративен клас като корекции на грешки в паметта и вградена RAID защита.

Повече информация можете да прочетете тук.

Първия Български Бутон за споделяне

Актуално
Lenovo - The Best Engineered PC
Открийте уникалните възможности на продуктите, проектирани от най-добрите инженери в света!
LANDesk Starter Pack за TVT
Lenovo и Landesk променят начина, по който управлявате РС инфраструктурата.
SENSE FUTURE - INNOVATE NOW