You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
IBS Systems and Technologies
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
Lenovo ThinkStation помагат при създаването на най-бързото превозно средство
Екипът на North American Eagle използва високопроизводителните мобилни и настолни работни станции Lenovo ThinkStation при разработките за най-бързото превозно средство на планетата, развиващо рекордната наземна скорост над 1200км/ч. Тимът разчита на тези работни станции за бърза и надеждна обработка на критични данни и графични изображения при подобрения на дизайна, преди да бъдат направени физически промени в него. По този начин се пестят време и ресурси в съревнованието с конкурентите, за да бъде счупен рекорда и да им осигури спечелването на международната титла.

Ед Шадъл създава North American Eagle през 1998г. и приспособява джета 1957 Lockheed F-104 Starfighter в превозно средство, способно да премине звуковата бариера. Неговият екип оптимизира дизайна на превозните средства, за да постигнат максималната скорост, като рекордът им е приблизително 600 км/ч. При следващите тестови обиколки очакват да достигнат скорост над 800 км/ч/.

Работните станции ThinkStation изчисляват динамиката на течностите и извършват множество едновременни анализи за оценка на вълните, преминаващи около колата със скорост, близка до тази на звука. Екипът използва работните станции и за анализ на снимки и информация, записана на SSD диск по време на тестовете. Членовете на екипа могат да работят виртуално както от своите домове, така и от офиса, използвайки ThinkStation D10 като инструмент за съвместна работа.

Повече информация можете да прочетете тук.

Първия Български Бутон за споделяне

Актуално
Lenovo - The Best Engineered PC
Открийте уникалните възможности на продуктите, проектирани от най-добрите инженери в света!
LANDesk Starter Pack за TVT
Lenovo и Landesk променят начина, по който управлявате РС инфраструктурата.
SENSE FUTURE - INNOVATE NOW