You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
IBS Systems and Technologies
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
LANDesk с три награди за продуктови иновации от 2010 Product Innovation Awards на Network Products Guide
Продукти на LANDesk водещи в категорията за управление на активите, мениджмънт и сигурност

Три продукта на LANDesk Software, глобален лидер е управлението на жизнения цикъл на компютрите, защитата и управлението на ИТ услуги, са наградени на 2010 Product Innovation Awards, органзирани от Network Products Guide, водещ справочник за ИТ проучвания. Тези годишни награди са признание за доставчици от малки и големи организации от цял свят за иновативни високотехнологични продукти, които променят стандартите във всички сфери на ИТ.

Продуктите на LANDesk са наградени в следните категории:

  • Решения за управление на активи: LANDesk Asset Lifecycle Manager 4.0 . Решението дава на ИТ специалистите възможност за отчетност и контрол на активите през целия им жизнен цикъл. ИТ специалистите могат да видят и проследят един актив още преди той да е купен и дори след като е освободен от ниво на потребител до целия дейта център.
  • Цялостно решение за сигурност: LANDesk Security Suite 9. Това е решение за управление на ИТ, което дава достъп на ИТ екипите до сигурни отдалечени и управлявани устройства. Помага да се подсигурят данните в организацията и подсигурява съответствието със стандартите в индустрията чрез изчерпателно оценяване.
  • Управление и сигурност: LANDesk Management Suite 9. Позволява на ИТ мениджърите да имат пълен контрол над ИТ средата, независимо от размерите й. Management Suite 9 осигурява поглед над всичко, което се случва в мрежата – устройства, запазена информация, конфигурации, OS, скорост на процесора, инсталирана памет, обем на твърдия диск, работещи приложения и мн. др. – всичко това от една централизирана база данни.

За повече информация за наградените продуктови иновации, посетете: www.networkproductsguide.com/innovations/

Ай Би Ес България е LANDesk Expert Solution Provider. С LANDesk, Ай Би Ес България предоставя специализирани, персонализирани решения в областта на управлението на десктоп системи, сървъри и ресурси, HelpDesk и мрежови мениджмънт, използвайки пълния пакет LANDesk Management Suite.

Първия Български Бутон за споделяне

Актуално
Lenovo - The Best Engineered PC
Открийте уникалните възможности на продуктите, проектирани от най-добрите инженери в света!
LANDesk Starter Pack за TVT
Lenovo и Landesk променят начина, по който управлявате РС инфраструктурата.
SENSE FUTURE - INNOVATE NOW