You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
IBS Systems and Technologies
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
Нова услуга от IBM за разпределяне на обаждания в контактни центрове
IBM анонсира нова услуга, която използва съвременни аналитични техники за свързване на клиента с точния сервизен специалист в реално време. IBM си сътрудничи с официалния представител Assurant Solutions, част от Assurant, Inc., за разработване на платформата Real-Time Analytics Matching Platform (RAMP). Използването на RAMP позволява на контактните центрове на Assurant Solutions да повишат удовлетворението на клиентите и нивата на продажби, и да намалят броя на разочарованите.


Поради константно високата цена на придобиване, задържането на клиентите и повишаването на ползите от този род връзки е критично. Много контактни центрове използват система, базирана на специални умения при прехвърляне на клиентски обаждания, които само проучват продуктите и наличностите. От десетилетия този модел се оказва разочароващ и за клиентите и за контактния център, като отговорилият служител може да не е точният специалист, от който има нужда клиентът.

Използвайки техниките, съставени и патентовани от Assurant, RAMP комбинира данните за индивидуалния клиент със специфичните умения, опит и познания на всеки един агент в контактния център, за да оптимизира прехвърлянето на обажданията. Консултантите от IBM Global Business Services създават „машина за съответствие”, която комбинира познаване на клиента, профил на специалиста и анализ в реално време, за да осигури на индивидуално ниво разпределяне и прехвърляне на обажданията, което не е налично в приложенията на повечето контактни центрове.

Повече информация можете да прочетете тук.

Първия Български Бутон за споделяне

Актуално
Lenovo - The Best Engineered PC
Открийте уникалните възможности на продуктите, проектирани от най-добрите инженери в света!
LANDesk Starter Pack за TVT
Lenovo и Landesk променят начина, по който управлявате РС инфраструктурата.
SENSE FUTURE - INNOVATE NOW