You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
IBS Systems and Technologies
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
IBM работи с Walt Disney Imagineering за създаване на експонат в Walt Disney World
IBM представи нов екпериментален експонат при атракциите на INNOVENTIONS в Epcot в Walt Disney World, който приканва гостите да открият възможностите за изграждане на по-умна планета. Изложбата се управлява от новия Smarter Data Center, който представя демонстрации от реалния живот, за оптимизирани компютърни системи, които редуцират енергийните разходи с над 25%.

SmarterPlanet, представена от IBM предлага на посетителите на парка цялостен поглед върху това, как технологиите спомагат за решаването на световните най-комплексни проблеми – от редуцирането на пътния трафик и градската престъпност до повишаване на безопасността на храните и локалните водни източници.Експонатът насърчава гостите да мислят за тяхната индивидуална роля в създаването на по-умна планета, както и да разберат как интелигентните информационни центрове могат да бъдат в центъра на един по-устойчив и технологичен свят.

Изложбата включва и Runtime, създаден от Walt Disney Imagineering, който трансформира гостите в персонализирани аватари, като част от видео игра. Участниците бягат, скачат и танцуват, като едновременно с това проследяват историята на компютрите на IBM, започвайки от Babbage компютъра, през вакуумните лампи, чиповете, битовете, до съвременната интернет мрежа. Гостите могат да изпращат по електронната поща своята персонализирана версия до всеки компютър, включително и на домашния.

Повече информация можете да прочетете тук.

Първия Български Бутон за споделяне

Актуално
Lenovo - The Best Engineered PC
Открийте уникалните възможности на продуктите, проектирани от най-добрите инженери в света!
LANDesk Starter Pack за TVT
Lenovo и Landesk променят начина, по който управлявате РС инфраструктурата.
SENSE FUTURE - INNOVATE NOW