You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
IBS Systems and Technologies
IBM SYSTEM X & SYSTEM STORAGE
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
 IBM EX5 
 IBM SYSTEM X 
 BLADECENTER 
 NEW BLADE HS22 
 IBM STORAGE 
 IBM DS3950-NEW 
 IBM DIRECTOR 

IBM Systems Director

IBM Systems Director е платформа за мениджмънт на системите от ново поколение. Той е мощно, високо интегрирано решение за управление на един или множество сървъри, като намалява сложността на виртуализацията и предлага улеснен мениджмънт. IBM Systems Director е комплект от лесни за използване приложения, които автоматизират много от процесите, изисквани за управление на системата, включително определяне на капацитета, диагностициране на компютърните системи, хардуерни проблеми и др.

В същността си IBM Systems Director 6.1 е платформа за управление, която рационализира пътя към физическите и виртуални сървъри, управлявани в мултисистемна среда. Постигайки индустриалните стандарти, IBM Systems Director поддържа различни операционни системи и виртуализационни платформи на IBM и други производители. Чрез единен графичен интерфейс, IBM Systems Director 6.1 осигурява последователен изглед към виртуализираните управлявани системи и как тези системи се отнасят една към друга докато се установи техния индивидуален статус, като по този начин се корелират техническите ресурси с бизнес потребностите.

Основни характеристики на IBM Systems Director 6.1:

  • Обединява управлението на IBM системи, осигурявайки последователен изглед и общо управление на задачите;
  • Най-добрите виртуализационни възможности предоставят нови и подобрени радикални начини за улеснен мениджмънт на физически и виртуални ресурси;
  • Предлага поддръжка на няколко сървърни системи за IBM Power Systems, Systems x, Bladecenter, System z и Storage системи;
  • Предлага разширяема и модулна основа за повишаване на управленските възможности на основните системи чрез допълнителни плъгини;
  • Предлага бърза интеграция на IBM системи до пълна инфраструктура;
  • Улеснява редуцирането на разходите за обучение с помощта на последователна и единна платформа и интерфейс;
  • Управлява не-IBM x86-базирани системи, чрез специален агент.

IBM Systems Director подобрява общата стойност на притежание чрез намаляване на разходите за управление и увеличаване на използването на съществуващите IT ресурси, чрез опростяване на мониторинга и внедряване на IT активи, оптимизиране на наличните ресурси, позволявайки управлението на задачите през целия им цикъл, както и енергийната ефективност на системите. IBM Systems Director предоставя възможност на бизнес клиентите да реализират пълния си потенциал чрез единен подход към управленската IT платформа, предназначена за по-ниски оперативни разходи и увеличаване на производителността.

IBM Systems Director може да се използва в различни среди с многобройни операционни системи и да се интегрира с различен IBM софтуер. Графичният му потребителски интерфейс осигурява лесен достъп и удобни приложения.

IBM Systems Director се базира на индустриални стандарти и може да репортва резултатите към други средства за управление. IBM Systems Director е стратегическа платформа с управленски инструменти, която расте с нуждите на бизнеса.

Актуално
Lenovo - The Best Engineered PC
Открийте уникалните възможности на продуктите, проектирани от най-добрите инженери в света!
LANDesk Starter Pack за TVT
Lenovo и Landesk променят начина, по който управлявате РС инфраструктурата.
SENSE FUTURE - INNOVATE NOW