You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
IBS Systems and Technologies
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
IBM Business Continuity Technologies защитават данните на банки по американското крайбрежие
IBM анонсира, че St. Martin Bank & Trust Company, финансова институция от среден размер, която се намира в Сейнт Мартинвил, Луизиана, използва услугите на IBM Business Continuity and Resiliency Services, за да осигури непрекъснатост на услугите си и защита на критичните данни в случай на ураган или друго стихийно бедствие. Разширените връзки позволяват на St. Martin Bank & Trust Company да посрещнат строгите изисквания за здравина и да намалят нуждата от бързо вземане на решения по време на спешни случаи.

St. Martin Bank & Trust Company обслужва общините по американското крайбрежие от 75 години и има 11 клона, разположени в области с опасност от силни урагани, достигащи до най-високата степен Interstate 10. Въпреки неблагоприятните природни условия и предизвикателствата във финансовите среди, банката не само оцелява, но и се развива. През последната година закупи American Bank of Welch и добави пет нови клона. Докато насочването на вниманието на местните общини единствено върху региона ги направи по-уязвими към бурите, които периодично връхлитат региона.

Сблъсквайки се с три силни урагана от 2006г. насам (Катрина, Айк и Густав), St. Martin Bank & Trust има нуждата подсигуряване на критичните услуги, които ще запазят оперативните и клиентски данни защитени при опустошителни природни бедствия. Както много институции от този бранш, банката няма ресурси за поддръжка и управление на съоръжения в друг географски регион, затова се обърна към IBM Global Technology Services - Integrated Technology Services за внедряване на "hot site" в Бълдър, Колорадо. Тъй като е клиент на IBM Business Continuity and Resiliency services от 1990г. насам, IBM подпомага St. Martin Bank при анализа и обновяването на готовността си за възстановяване след бедствие и непрекъснатост на стратегията за включване на нови съоръжения и възможности.

Повече информация можете да прочетете тук.

Първия Български Бутон за споделяне

Актуално
Lenovo - The Best Engineered PC
Открийте уникалните възможности на продуктите, проектирани от най-добрите инженери в света!
LANDesk Starter Pack за TVT
Lenovo и Landesk променят начина, по който управлявате РС инфраструктурата.
SENSE FUTURE - INNOVATE NOW