You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
IBS Systems and Technologies
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
IBM стартира инициатива в помощ на новите предприемачи
В съвременната икономическа среда, изпълнена с предизвикателства, новите технологии трябва да се борят за достигането им до пазара. В отговор на това, IBM отваря своите ресурси към тези компании в нова инициатива, за да помогне на новото поколение предприемачи да се възползват от бизнес възможностите в бързо развиващите се браншове като енергетика, здравеопазване, телекомуникации и др.


Инициативата IBM Global Entrepreneur осигурява начален и безплатен достъп до специфични за съответния бранш технологии в една cloud computing среда. Чрез новата програма IBM ще предостави достъп до своята изследователска общност, както и до търговски, маркетингови и технически умения. IBM инвестира над 6 милиарда долара годишно за изследвания, в които са ангажирани над 3000 души в 8 лаборатории по целия свят. С над 4914 нови патента през 2009г. IBM има опит при извеждането на нови технологии до пазара.

IBM притежава възможности да подпомогне стартиращите компании, благодарение на своите ресурси, експертни познания и опит в работата с институции, правителства и бизнеса по целия свят. Със своята стратегия Smarter Planet и дългогодишните инвестиции в изследователска дейност, IBM е квалифициран в изграждането на предложения за продукти и услуги за бизнеса, базирани на нови идеи. Например IBM Industry Frameworks са софтуерни платформи, ориентирани предимно към специфични браншови пазарни възможности, като изграждането на интелигентни водоизточници, интелигентни сгради и услуги за здравеопазването.

Повече информация можете да прочетете тук.

Първия Български Бутон за споделяне

Актуално
Lenovo - The Best Engineered PC
Открийте уникалните възможности на продуктите, проектирани от най-добрите инженери в света!
LANDesk Starter Pack за TVT
Lenovo и Landesk променят начина, по който управлявате РС инфраструктурата.
SENSE FUTURE - INNOVATE NOW