You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
IBS Systems and Technologies
LENOVO PC ПРОДУКТИIBS PREMIUM LENOVO SERVICE
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
 ОБУЧЕНИЕ 
 ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ 
 УВЕЛИЧАВАНЕ НА ГАРАНЦИЯТА 
 ПРОГРАМА ЗА ИЗКУПУВАНЕ 
 ПОРТАЛ ЗА КЛИЕНТИ 

Обучение за ThinkVantage и Lenovo Care технологиите

Създадените от IBM и Lenovo иновативни технологии улесняват работа ви с мобилния компютър, организират Вашите основни задачи, а също предоставят най-често използваните приложения и инструменти за помощ и поддръжка чрез натискането на един бутон.

Ние предлагаме да Ви обучим да работите с тях. Познавайки ThinkVantage и Lenovo Care технологиите получавате една важна допълнителна стойност към компютрите си, осигуряваща Ви предимство пред конкуренцията.

Ако желаете да се възползвате от тази услуга, запазете своето място за организираните от нас практически курсове. През първия месец след закупуването на продукта Вие може да се възползвате от това предложение напълно безплатно.

Посетете http://www.shop.ibs.bg или http://www.ibs.bg или ни се обадете на телефон 070011444 за актуалната ни програма и запазете своето място.

Познавайки потенциала на Lenovo системите ще постигнете по-добра конкурентноспособност и ще доразвиете Вашите умения. Ние провокираме Вашата амбиция и Ви предоставяме допълнителни възможности да постигнете целите си. Сигурни сме, че участието Ви в наше обучение ще ви мотивира и ще предизвика много нови идеи, ще ви въоръжи с конкретни средства за това как да повишите ефективността си и да надминете постигнатото до сега.

SENSE FUTURE - INNOVATE NOW