You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
IBS Lotus Services
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
IBM Lotus Workflow - Управление на процесите и контрол над решенията

IBM Lotus Workflow е мощен инструмент за автоматизация на работните процеси, който се интегрира в Lotus Notes & Domino среда. Позволява изграждането на Web и/или Notes базирани приложения за електронен документооборот и контрол над решенията, които ускоряват бизнес процесите и повишават ефективността им. Lotus Workflow предоставя и Lotus Workflow Architect за графично моделиране на бизнес процесите.

Офис без хартия. Ускорява бизнес процесите и намалява оперативните разходи за изпълнението им. Електронните документи се движат мигновенно между участниците. Решенията се вземат бързо и компетентно.
Поддръжката на Web стандартите и най-новите технологии Java, XML, SOAP и др. осигурява запазване на инвестициите и възможност за интеграция.
Графичен инструмент за моделиране. Лесно и интуитивно позволява процесите от системата за качество ISO 9001 да се заложат в приложение без необходимост от познания в езици за програмиране, а само в естеството на бизнес процесите.

Научете повече

Ценова Информация
Лицензи
Бизнесът днес е все по-зависим от наложените стандарти за работа - било то корпоративни или регулаторни. В работата на всеки се налага да се съобразява с множество нормативни документи, вътрешни правила, системи за управление на качеството и всичко останало, което се прилага с оглед стандартизиране и контрол над процесите в организацията. За да отговорите бързо на тези предизвикателства изберете решенията базирани на IBM Lotus Workflow.

Моля, обръщайте се към lotus@ibs.bg за повече информация относно Workflow решенията, които предлагаме или се обадете на телефон 070011444

Актуално
LOTUSPHERE COMES TO YOU 2010
Комуникации и съвместна работа без граници
Lotus Notes and Domino 8.5.1
Какво ново в 8.5.1 Lotus Notes and Domino?
Lotus Sametime 8.5
Какво ново в Lotus Sametime 8.5?
IBM Lotus Symphony
"Be Free. Work Smart." - Текстообработка, електронни таблици и презентации от IBM. БЕЗПЛАТНО!
Websphere Portal Express 6.1
Най-доброто портално решение сега е достъпно за всеки. Гледайте и демонстрация на продукта и преките резултати за бизнеса.
SENSE FUTURE - INNOVATE NOW