You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
IBS Events

Бързи връзки:
IBM Lotus Collaboration Summit 2007
 ПРОГРАМА 
 ПРЕЗЕНТАЦИИ 
 МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ 
Повечето хора не разбират стойността на решенията за съвместна работа. В някои по-млади компании ръководствата, дори, имат неправилни тълкования за смисъла на този тип решения. Едва след реалната работа с правилните инструменти - мениджмънта и служителите разбират за мащабите на корпоративното им IQ - мощ генерираща нови начини за правене на бизнес - всеки ден.

По инициатива на IBS сега за първи път в България ще се проведе официален IBM Lotus Collaboration Summit - елатате да научите как софтуерът за съвместна работа може да разшири разбиранията ви за съхранение и управление на корпоративното know-how.


На форума ще имате възможност да се запознаете с IBM Lotus специалисти, да чуете истории на съществуващи клиенти и опита им с решенията. В програмата са включени лекции за бизнес потребителите, но и за технически насочените гости. Лекциите ще покриват последните разработки от портфолиото на IBM за съвместна работа - Lotus Connections, Lotus Notes® and Domino® 8, Lotus Quickr™, Lotus Sametime® и други.

Къде?
Хотел ВЕГА София
Кога?
18 Октомври,
10:00ч - 17:00ч

Защо да изберем IBM Lotus решения за съвместна работа?
  • Питали ли сте се някога, кои са експертите във вашата организация? - IBM Lotus Ви дава възможността да бъдете по-иновативни и Ви помога да изпълнявате по-бързо задачите си използвайки динамични връзки с вашите колеги, партньори и клиенти.
  • Питали ли сте се някога, как може да увеличите продуктивността, само чрез споделяне на информация и документи? - IBM Lotus Ви помага да споделяте съдържанието и изобщо съвместните ресурси с вашия екип, колеги и офиси... независимо дали сте вътре или извън компанията.
  • Питали ли сте се някога, как да поддържате съществуващата ИТ инвестиция отворена и скалируема? - IBM Lotus сега Ви помага да разширите начина. по който работите съвместно, с композитни приложения, комуникации в реално време и продуктивни инструменти за създаване и споделяне на документи, презентации и електронни таблици.

Запознайте се по-подробно с IBM Lotus решенията! Посетете http://www.ibs.bg/lotus

SENSE FUTURE - INNOVATE NOW