You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
IBS Education Services
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
Излезе новата версия на IBM Workplace Collaborative Learning™ (WCL) 2.7
IBM Workplace Collaborative Learning™ (WCL) 2.7 е портално базирана система за управление на процесите по обучение, която осигурява инструменти, чрез които се подпомага организирането и управлението на учебните програми по- ефективно. Интеграцията на Workplace Collaborative Learning с други проложения, като дискусионни стаи за даден курс, споделяне на документи, Уеб конференции и чат стаи дава на участниците допълнителни инструменти, с помощщта на които се постига пълeн набор от средства, които повишават ефикастността на учебния процес.

IBM Workplace Collaborative Learning™ (WCL) 2.7 e скалируема, стандартизирана, система за предоставяне на интегрирани решения за управление на образователния процес. Системата е в състояние да управлява физическите ресурси за обучение на организациите, както и процеса по предоставяне на електронно съдържание до крайните потребители. LMS управлява, съдържанията, записването на курсистите, ползването на зали и техника по време на учебния процес, проследяване и отчитане на дейностите по време на процеса на обучение, разработване и управление на съдържанията и разпространение на електронно съдържание. IBM Workplace Collaborative Learning е разработен, така че да може бързо и лесно да се инстегрира с останалите Lotus продукти, като IBM Lotus Quickr, IBM Lotus Sametime, и Web конференциите от IBM Lotus Sametime така че учебната среда да може да бъде допълнена с най- добрите инструменти за обмен на информация между курсистите

Какво е новото в IBM Workplace Collaborative Learning 2.7

IBM Workplace Collaborative Learning 2.7 е разработен, така че да посрещне изискванията и нуждите на разнообразен тип организации. В новата версия на системата е наблегнато върху следните параметри:

  • Обновяване на Админстраторският и Курсистки интерфейс
  • Подобрения относно функционалностите в управлението на куровете и резултатите на курсистите
  • Интеграция с IBM Lotus Sametime 7.5 за комуникация в реално време и провеждане на Уеб конференции
  • Интеграция с IBM Lotus Quickr
  • Поддръжка на множество content сървъри с цел по- бърз и лесен достъп до курсовете
  • Улеснен процес по добавяне на нова учебна информация, потребители и резултати  Първия Български Бутон за споделяне

SENSE FUTURE - INNOVATE NOW