You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
IBS Education Services
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
 Digg this     Save to del.icio.us   |   

Бързи връзки:
Договор за внедряване и адаптация на система за Електронно Обучeние бе подписан на 25 Юли 2007 година между АЕЦ „Козлодуй” и Ай Би Ес България ЕООД.

Договор за внедряване и адаптация на система за Електронно Обучeние бе подписан на 25 Юли 2007 година между АЕЦ „Козлодуй” и Ай Би Ес България ЕООД.

Благодарение на този проект служителите в първата в България атомна електроцентрала ще имат възможност да обменят и натрупват знания и умения чрез една от най-добрите в световен мащаб система за електронно обучение – IBM Lotus Workplace Collaborative Learning. Системата ще включва и изграждането на Виртуална Класна стая за провеждане на интерактивни сесии за обучение в реално време.

Целта на проекта е въвеждането на система за компютъризирано обучение, която да помогне на администрацията на атомната електроцентрала да организира, разработва, отчита, анализира и контролира дейността по обучението, изпитването и сертифицирането на персонала в съгласие с изискванията на регулиращите органи и стратегията за развитие на професионалната квалификация и уменията на служителите.

За реализация на проекта ще се използват интеграция на услуги между IBM Lotus Workplace Collaborative Learning и IBM Lotus Sametime 7.5.1, като Sametime сървърът ще осигури комуникациите в реално време, чат сесии, уеб конференции с интегрирани видео и глас и виртуално пространтво за обучение. Повече за продуктите и решенията може да научите от нашата страница за електронно обучение.Първия Български Бутон за споделяне

Актуално
Не може да Управлявате нещо без да може да го Измервате
Осигурете си измерими бизнес резултати от инвестициите в обучение.
Оценете ефективността на обучението във Вашата организация!
Колко ефективна е стратегията Ви за обучение? Проверете с инструмента за оценка на IBM!
SENSE FUTURE - INNOVATE NOW