You are looking at expired version of our website. We will try to redirect you automatically in few seconds.
If your browser does not take you to our current website, please click here.
Този сайт вече не е актуален. Ще ви пренасочим към новия ни сайт.
Ако Вашият браузер не отвори новата ни страница, моля кликнете тук.
За IBS|Кариери|Контакти
IBS Education Services
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
 Digg this     Save to del.icio.us   |   
Уеб сайта на мега концерта Live Earth се обслужва от IBM BladeCenter

AISO.Net, първата и единствена в света компания за хостинг услуги използваща слънчева енергия, е избрана от продуцентите на Live Earth да хоства официалния уеб сайт на събитието – www.liveearth.org. AISO.Net е проектирала надеждното си решение, използвайки IBM BladeCenter сървъри с второ поколение AMD Opteron процесори.

24-часовият концерт Live Earth, който ще се изпълнява на седем континента на 7-ми юли 2007 ще се бори с климатичните промени. Партньорството между Live Earth и AISO ще призове, очакващите се близо 2 милиарда души от цял свят, които ще гледат концерта, да водят по-природосъобразен начин на живот и защитават околната среда.

Организаторите на мега концерта са оценили, че AISO е наистина единствената компания за хостинг услуги, която 100 процента се използва само слънчева енергия за нейния дейта център, следвайки ангажимента си да бъдe най-добрата, надеждна и екологична хостинг компания в света.

Уеб сайта на Live Earth се обслужва от IBM BladeCenter сървъри с AMD Opteron процесори. Blade системите, които интегрират сървъри, сторидж, мрежови хардуер и приложения само на една система, са проектирани с цел да намалят разпространението на сървърни „ферми”, необходимостта от големи ИТ екипи да ги управляват и да изразходват излишно енергийни ресурси. Днес, компании като AISO.Net печелят от редуциране на използваната енергия, охлаждане и разходи за управление разгръщайки приложенията си на водещите в индустрията IBM blade сървъри.

Според Фил Наил, технически директор на AISO.Net, компанията е избрала IBM пред всички големи производители заради качеството на хардуера, отворения и високодостъпен дизайн на BladeCenter и отличното обслужване на потребителите. IBM BladeCenter им позволяват по-висока производителност без да имат енергията, която е била необходима за рак-оптимизираните сървъри.

Повече информация прочетете тук.

Първия Български Бутон за споделяне

Актуално
Не може да Управлявате нещо без да може да го Измервате
Осигурете си измерими бизнес резултати от инвестициите в обучение.
Оценете ефективността на обучението във Вашата организация!
Колко ефективна е стратегията Ви за обучение? Проверете с инструмента за оценка на IBM!
SENSE FUTURE - INNOVATE NOW