Lotus Greenhouse. Преди всичко: това не последния (или поредния) продукт от Lotus. Това беше доскоро едно закътано място в интернет, където само малцина избрани и поканени от IBM имаха възможност да тестват продукти на IBM Lotus. Още преди около година там за пръв път видяхме какво ще представлява Connections и Quickr - много преди изобщо да се появят някакви версии, които крайните потребители да могат да тестват.

Напоследък IBM с големи крачки върви към отваряне към крайните потребители... наистина. Сега вече всеки може да тества и активно да участва в процеса по създаване на бъдещите версии. Само ще напомня за блогът на Мери Рейвън, където всеки можеше да даде своето мнение за потребителския интерфейс и функционалност за Lotus Notes 8.

Но да се върна към "зелената къща". От днес Lotus Greenhouse е вече достъпен за абсолютно всеки. Не се чудете дали там има нещо интересно - регистрирате се и получавате пълен достъп до последните версии на Lotus Connections, Lotus Quickr, Lotus Sametime, и Lotus Domino Web Access. Това е чудесен шанс да направите един тест драйв заедно с вашите приятели колеги и да разберете как можете да общувате и работите заедно по един по-добър начин.

Директно отивайте на https://greenhouse.lotus.com/join


Image:Зелената къща на Lotus кани всички да я посетят

Comments (2)
Miroslav Dolaptchiev November 15th, 2007 09:44:40 AM

 Comments
1) Зелената къща на Lotus кани всички да я посетят
Борисов 11/26/2007 10:49:31 PM

е...пробвах се. регистрирах се преди няколко часа.. ефект -никакъв. ни шъ ни дъ...

2) Зелената къща на Lotus кани всички да я посетят
Борисов 11/26/2007 10:51:48 PM

извинявам се....стана

 Add a Comment
Subject:
   
Name:
E-mail:
Web Site:
 
Comment:  (No HTML - Links will be converted if prefixed http://)
 
Remember Me?    
Add to Technorati Favorites