Всеки момент се очаква новата версия на Quickr да бъде налична за парньори и клиенти.
Макар, че една единица в третия знак на версията може да Ви се струва твърде маловажно, в този случай това съвсем не е така.

Версия 8.0.1 ще донесе за Domino базираната версия на Lotus Quckr повечето от онова, което бе анонсирано още на Lotusphere 2007.

Какво имам предвид:

1. Lotus Quickr Entry - БЕЗПЛАТЕН допълнителен продукт към всички активни Lotus Notes лицензи (поне така бе обещано), който ще ви позволи да организирате персоналните си файлове по един нов иновативен начин така, че да бъдат винаги защитени от загуба на информация и неоторизиран достъп, а от друга страна лесно споделяни с вашите колеги.

2. Нови конектори към - Microsoft Outlook и Lotus Symphony, както и интеграция с Lotus Connections.

Сега е още по-лесно да работите интуитивно с това иновативно решение за управление на документите. След като сте обменили работните варианти в Lotus Activites лесно може да трансферирате финалния документ към Lotus Quickr за формално одобрение и съхраняване на актуалната версия.

8.0.1 наистина завъшва един цялостен цикъл и за първи път вече имаме определена пълнота в портфолиото по отношение на управление на документите. Според мен много компании и то не само Lotus клиенти могат да се възползват от това решение за по-продуктивна и сигурна среда за съвместна работа с документи и споделяне на информация и файлове.

Като имам предвид и новата начална страница на Lotus Connections 2.0 със сигурност между двата продукта се получава много атрактивна синергия;

Comments (0)
Goran Angelov March 13th, 2008 11:53:23 PM
Add to Technorati Favorites